Karabükspor'dan ayrılıyor mu? Ergin Keleş açıkladı!

15.05.2018 - 14:49 | Son Güncellenme: 15.05.2018 - 14:52

Karabükspor'dan ayrılıyor mu? Ergin Keleş açıkladı!

Spor Toto Süper Lig’e veda eden takımlardan biri olan Kardemir Karabükspor’da forma giyen Ergin Keleş ayrılık kararı aldı.

Konuyla ilgili Radyospor programcısı ve Ajansspor editörü Emrah Karalinç’in sorularını yanıtlayan Ergin Keleş’in açıklamaları şu şekilde;

Ergin Keleş'ten 7-0'lık Fenerbahçe yenilgisi açıklaması

Açıkçası çok üzgünüz. Ben futbol hayatımda böyle bir şey yaşamadım. Çok üzgünüm. Küme düşmemiz kesinleşmişti zaten daha önce. Çok kırılgan bir yapıya sahibiz. 7-0 sonrası ne kadar üzgün olduğumu kelimelerle anlatmak zor. Üzgünüz, sadece bu kadar diyebilirim.

Karabükspor’da kalacak mısın?

Yönetim ile görüştüm. Büyük ihtimalle sezon sonunda takımdan ayrılmış olacağım. Olmadı. Kısmet böyleymiş. Çok fazla bir şey söylemek istemiyorum. Yöneticilerimiz çok iyi niyetli. Fakat; belli başlı sıkıntılar yaşıyoruz. Karabükspor’dan ayrılacağım. Öyle görünüyor.

Transfer teklifleri aldı mı?

Karabükspor’dan ayrıldıktan sonra ancak böyle bir durum olabilir. Arayan soran, durumumu merak edenler var. Durum netleştikten sonra daha net konuşabiliriz. Hakkımıza hayırlısı olsun. Ama şunu söyleyebilirim; gelecek sezon her şey daha güzel olacak.

Ergin Keleş'in performansı

Ergin Keleş, Demir Grup Sivasspor’dan Kardemir Karabükspor’a transfer olmuştu. Golcü futbolcu, bu sezon 19 maçta forma giydi ve 1 gol attı. 16 maçta ilk 11’de sahaya çıkan Ergin Keleş, 1348 dakikada sahada kaldı.

Senin için hazırladığımız haberler