Karabükspor'dan Çağlar Şahin Akbaba açıklaması! Galatasaray...

19.03.2018 - 16:49 | Son Güncellenme: 19.03.2018 - 16:49

Karabükspor'dan Çağlar Şahin Akbaba açıklaması! Galatasaray...

Galatasaray'ın transfer gündeminde yer alan Kardemir Karabükspor'un file bekçisi Çağlar Şahin Akbaba hakkında flaş transfer açıklaması geldi.

Karabükspor'un gündemine dair açıklamalarda bulunan Karabükspor Futbol Şube Sorumlusu Erkan Özcan, Kırmızı - Mavili takımın olası transfer yasağı konusu hakkında da konuştu.

İşte detaylar....

Kardemir Karabükspor Futbol Şube Sorumlusu Erkan Özcan, Radyospor programcısı ve Ajansspor editörü Salim Manav'a konuştu.

Karabükspor'a transfer yasağı gelecek mi?

İlk olarak Karabükspor'un olası transfer yasağı hakkında konuşan Erkan Özcan, "Ligin bitimine kadar 15 milyon TL kasamıza koyabilirsek takımımız transfer yasağı almayacak. Ligde her maçımıza kazanmak için çıkacağız" dedi.

Çağlar Şahin Akbaba, Galatasaray'a transfer olacak mı?

Kadrolarında yer alan futbolculardan da bahseden Özcan, ara transfer döneminde ismi Galatasaray'la da anılan genç kalecileri Çağlar Şahin Akbaba hakkında ise, "Çağlar'ın önünü kapamak istemiyoruz. Çağlar, Karabükspor'dan transfer olursa seviniriz. Avrupa'da ve ülkemizin önemli takımlarında görev alması bizim için gururdur. Devre arasında Galatasaray'la olan transfer görüşmesini bilmiyorum" ifadelerini kullandı.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler