Karabükspor'un yeni başkanı konuştu: Küme düştüğümüz şeklindeki yorumlara...

22.02.2018 - 17:07 | Son Güncellenme: 22.02.2018 - 17:07

Karabükspor'un yeni başkanı konuştu: Küme düştüğümüz şeklindeki yorumlara...

Kardemir Karabükspor’da kongre süreci yaşandı ve yeni başkan Mehmet Aytekin oldu. Aytekin, kulübü düzlüğe çıkarmak için ellerinden geleni yapacaklarını ve kaynak yaratma anlamında yol aldıklarını söyledi. Aytekin, “Küme düşmeleri kesinleşti. Gelecek senenin takımını yapıyorlar” yorumlarına ise katılmadığını ifade etti.

Radyospor’da yayınlanan Haber Aktif programında İlker Koç ve Emrah Karalinç’in sorularını yanıtlayan Mehmet Aytekin’in açıklamalarından Ajansspor’un derledikleri şu şekilde;

Kaynak oluşturabildiler mi? Neden başkan oldu?

Değişik dönemlerde Karabükspor yönetiminde bulundum. Kongrede Ziya Ünsal görev almayacağını belirtti. Devam eder misiniz diye bir konuşma aramızda geçti. Aday oldum ve başkan seçildim. Buradaki projelerimizi elbette paylaşacağız. Elbette projelerimiz var. Para sorununu bilmeyen yoktur. Bu sorunu halletmemiz gerekecek. Kardemir bizim hamisi bulunduğumuz bir işletme. Ziyaretlerimiz olacak. Buradan gelecek paralar ve beklentiler var. İş adamlarından beklentiler ve verilen sözler var. Değişik yerlerden sözünü aldığımız kaynaklarımız var.

“Amacımız Karabükspor’u düzlüğe çıkarmak”

Genel Kurul karar almayı yeni yönetime bırakıldı. Önümüzdeki günlerde bazı kararlar vereceğiz. Kulübün geleceğini en iyi şekilde nasıl sağlayacaksak, en doğru kararı vereceğiz. Amacımız Kardemir Karabükspor’u düzlüğe çıkarmak. 12-13 oyuncuyla anlaştık. Ödemelerinde bir sıkıntı yok. Giden oyuncularla da fesih yapıldı. Şu anda bir sıkıntı yok. Yönetime yeni geldik. Biz oturup, hesap kitap yapacağız ve yolumuza devam edeceğiz.

“Kayyum yok, yola devam dedik”

2-3 aydır şehir Karabükspor ile yatıyor, kalkıyor diyebiliriz. Tam umutsuzluğa kapılmışken, bizim başkan olduğumuz dönemde mesajımızı verdik. Kayyum yok ve devam ediyoruz. Bize destek vermeye devam etsinler. Şu anda maddi anlamda destek görebileceğimizi düşünüyorum. Manevi desteğin yanında bu da olacak. Para sorunu bütün kulüplerde var. Çok büyük sıkıntılarımız yok. Abartılı rakamlar var. Zamanla herkes neler olacağını görecek. Amacımız kulübü iyi bir noktaya getirebilmek.

“Küme düştüler” yorumlarına çarpıcı yanıt!

Karabükspor, önümüzdeki senenin takımını kurmuyor. Yani bir alt lige düştük demiyoruz. Alabildiğimiz kadar puan almak istiyoruz. Levent hoca ile de toplantı yaptık. İşimiz zor ama pes etmiş değiliz. Matematiksel olarak da zaten küme düşmedik. Bunu telaffuz etmek bana ve yönetimimize yakışmaz. Karabükspor hiçbir maçına kaybedecek diye çıkmaz. İnsanlarda algı yaratılmasın. Her maça yenmek için çıkıyoruz ve çıkmaya da devam edeceğiz. Tabii ki şanssız bir dönemden geçiyoruz. Sahaya çıkıp elinden gelenin fazlasını yapacak bir Karabükspor izlettireceğiz.

YASAL UYARI : BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler