Karadeniz Kaptanı, Hatay’ın gündeminde

Akın Ungan
12.06.2024 - 18:06 | Son Güncellenme: 12.06.2024 - 18:09

Hatayspor, kadrosunda önemli bir değişime hazırlanıyor. Akdeniz ekibi bu kapsamda Samsunspor’un kaptanı Osman Çelik’i transfer gündemine aldı. Detaylar.

Karadeniz Kaptanı, Hatay’ın gündeminde

Koray GEÇGEL - AJANSSPOR

Yaşanan deprem felaketinin ardından zor günler geçiren ve geçtiğimiz sezon maddi sorunlar yaşayarak kümede kalmayı son hafta başaran Hatayspor, gelecek sezon öncesinde kadrosunda önemli bir değişime gitmeye hazırlanıyor. 8 futbolcusuyla sözleşmesini tamamlayan Akdeniz ekibinde transfer listesi hayli kabarık.

Osman Çelik Hatayspor'un radarında

Yeni sezonda daha güçlü bir kadroyla sahne almayı planlayan Hatayspor, Samsunspor’un kaptanı Osman Çelik’i gündemine aldı.

Engel kalkınca adım atılacak

Karadeniz ekibiyle sözleşmesini tamamlayan ve yollarını ayıran başarılı orta saha için nabız yoklayan Hatayspor’un, transfer engelini kaldırmasının ardından somut adımları atması bekleniyor.

İlgini Çekebilir
Antalyaspor 18'lik Kamerunlu’yu bitiriyor
Habere Git

Bu sezon 27 maça çıktı

Futbolculuk kariyerine Antalyaspor’da başlayan Osman Çelik, Süper Lig’de Karabükspor, Erzurumspor ve Samsunspor gibi kulüplerin formasını giydi. 2021-2022 sezonu öncesinde Samsunspor’a transfer olan ve kaptanlığa kadar yükselen Osman Çelik, bu sezon toplamda 27 maça çıktı ve 1 asist yaparak skor katkısı verdi. 

Transfer engeli bulunuyor

Maddi olarak zor bir sezon geçiren Hatayspor’un FIFA’da bir dosyası bulunuyor. 3 dönem transfer engeli bulunan Hatayspor, söz konusu ödemeyi yapması halinde transfer tahtasını açabilecek.

Senin için hazırladığımız haberler