Trabzonspor'da Şampiyonluk Kutlamaları İçin Hazırlıklar Başladı

18.03.2022 - 15:01 | Son Güncellenme: 18.03.2022 - 17:10

Süper Lig'de şampiyonluğa çok yaklaşan Trabzonspor'da kutlama hazırlıkları başladı. "O sene, bu sene" diyen yöneticiler farklı şehirlerde organizasyon düzenledi.

Trabzonspor'da Şampiyonluk Kutlamaları İçin Hazırlıklar Başladı

Bu sezon oynadığı futbol ile büyük beğeni toplayan Trabzonspor, lider götürdüğü Spor Toto Süper Lig'de artık şampiyonluğa çok yakın. "O sene, bu sene" diyen Trabzon şehri, şampiyonluk kutlamaları için de kollarını sıvadı.

Büyük kutlama için özel ekip

Trabzonspor'dan gelen resmi açıklama olamamasına rağmen, şampiyonluk hasretine son veren şehir için büyük bir kutlama organizasyonunun yapıldığı biliniyor. Trabzonspor Yönetim Kurulu içinden bu kutlamaların düzenlenmesi için özel bir ekip oluşturuldu ve bu ekip, organizasyon hazırlıklarına başladı.

Sanatçılar ve belgesel ile birçok şehirde şölen

Trabzonspor, uzun zaman sonra sona erdireceği şampiyonluk hasretini, birçok şehirde taraftarı ile buluşarak kutlamak istiyor. Bu doğrultuda çalışmalarını yürüten ekibin, şölen için uluslararası sanatçılar ile görüşmeler yaptığı ve organiasyonda belgesellerin de yer alacağı öğrenildi.

Masraftan kaçınmayacaklar

Trabzonspor yönetiminin, şampiyonluğun kesinleşmesi ile törenlere başlayacağı ve bu organizasyonlarda hiçbir masraftan kaçınılmayacağı kaydedildi.

Fark 15 puan!

Bordo-Mavili takımın 29. hafta itibariyle en yakın rakibi Konyaspor ile arasında olan puan farkı 15. 29 maçta 21 galibiyet, 7 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan Trabzonspor, topladığı 70 puan ile lider durumda yer alırken, Konyaspor ise 29 maçta 16 galibiyet, 7 beraberlik ve 6 mağlubiyet elde ederek, 55 puan ile 2. sırada bulundu.

Trabzonspor en erken ne zaman şampiyon olacak?

Konyaspor ile arasında 15 puan fark bulunan Trabzonspor, Konya'nın tüm maçlarını kazanması halinde, 12 puan daha toplarsa şampiyon olacak. Abdullah Avcı ve öğrencileri, şampiyonluk sevincini en erken şekilde yaşamak için hiç puan kaybetmeyerek, 4 maçı aşmak zorunda. Bu durum gerçekleşirse Bordo-Mavililer, ligin 33. haftasında Fatih Karagümrük galibiyeti ile zafere ulaşmış olacak.

Kutlamalara Pique ve Shakira davet edilecek

Karadeniz Gazetesi'nin haberine göre Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi'nde Galatasaray ile karşılaşan ve Camp Nou'daki 0-0'lık maçın ardından NEF'te 2-1 kazanarak, Çeyrek Final'e yükselen Barcelona'nın stoperi Pique'yi, şampiyonluk kutlamalarına davet edecek. Pique'nin eşi Shakira, kutlamalarda sahne alacak.

Pique Galatasaraylılar'ı çıldırttı, Shakira TT oldu

Barcelona'nın tecrübeli stoperi Gerard Pique, NEF Stadı'ndaki Galatasaray maçındaki itirazları ve özellikle oyundan çıkarkenki ağır hareketleri nedeniyle Sarı-Kırmızılı taraftardan büyük tepki görmüştü. Pique'nin bu hareketleri sırasında eşi Shakira ise Twitter'da en çok konuşulanlar arasına girdi.

Senin için hazırladığımız haberler