Karafırtınalar: "Hasic, gelişimini sürdürürse Beşiktaş'a çok fayda sağlar"

03.07.2020 - 17:46 | Son Güncellenme: 03.07.2020 - 18:43

Ümraniyespor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, Beşiktaş'tan kiraladıkları Ajdin Hasic ve Le Havre'de forma giyen Boluspor'dan öğrencisi Umut Meraş hakkında konuştu. İşte detaylar...

Ümraniyespor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, Beşiktaş'tan kiraladıkları Ajdin Hasic ve Le Havre'de forma giyen Boluspor'dan öğrencisi Umut Meraş hakkında açıklamalarda bulundu.

Sait Karafırtınalar ligdeki hedeflerinin bu sezon Play-Off olduğunu söyledi.

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Sait Karafırtınalar, "Hedefimiz ilk 6'ya kalmak, son maça kadar bu iddiamız için mücadele edeceğiz. Hasic değerli bir oyuncu, devre arasında takımımıza geldiğinde kamp çalışması yapmamıştı. Hasic, pandemi sürecininde çok çalışmış ve son 2 maçta da 1 gol, 2 asistle oynadı. Hasic'in biraz daha zamana ihtiyacı var, potansiyeli fazla, gelişimini sürdürürse Beşiktaş'a çok fayda sağlar." dedi.

'Umut her takımda başarılı olur"

Karafırtınalar, ismi Galatasaray'la anılan Umut Meraş hakkında ise "Umut Meraş için en hayırlısı neyse o olsun. Umut her takımda başarılı olur. Umut, Galatasaray'da da Fenerbahçe'de de Beşiktaş'ta da oynayabilir. Umut ofansif bir futbolcu ve milli takımda da oynuyor." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler