Son Dakika | Galatasaray, Chelsea'den Barkley'i Transfer Etmek İstiyor

Salim Manav
15.01.2022 - 08:50 | Son Güncellenme: 15.01.2022 - 09:01

Galatasaray'da son dakika haberi: Cimbom orta saha transfer için düğmeye bastı. Torrent, Chelsea'dan Ross Barkley'i istedi. İngiliz orta saha sezon öncesinde Karagümrük'le anlaşmıştı. Detaylar haberimizde...

Son Dakika | Galatasaray, Chelsea'den Barkley'i Transfer Etmek İstiyor

AJANSSPOR-

Florya'da Fatih Terim sonrası Domenec Torrent rüzgarı esmeye devam ediyor. Transferde yol haritasını yeniden belirleyen İspanyol teknik adam, gözünü şimdiden Premier Lig'e çevirmiş durumda. Manchester City'de Guardiola ile birlikte çalışırken beğendiği oyuncuların bir listesini çıkaran 59 yaşındaki teknik adam, ilk sıraya Chelsea'nin 28 yaşındaki orta sahası Ross Barkley'yi koydu.

Galatasaray'a gelme ihtimali yüksek

Fanatik'in haberine göre; Galatasaray daha önce Aston Villa'ya kiralanan, bu sezon da İngiliz devinde forma şansı bulmakta zorlanan ve ligde sadece 5 kez görev alabilen Barkley'nin kiralanması için düğmeye basıldı. İlk temasların olumlu sonuç verdiği ve tecrübeli futbolcunun Galatasaray 'a gelme ihtimalinin yüksek olduğu bildirildi.

Torrent bizzat görüşecek

33 kez İngiltere Milli Takımı'nın formasını da giyen Ross Barkley, futbola Everton altyapısında başladı. Genç yaşta tecrübe kazanması için Sheffield ve Leeds United'a kiralık gönderilen Barkley, geri dönüp 5 yıl boyunca Everton'da ilk 11'in vazgeçilmezi olurken, 2018'de 17 milyon Euro'ya Chelsea'nin yolunu tuttu. Orta alanda oyun kurucu ve hücuma yönelik olarak görev yapan 1.85 boyundaki Ross Barkley, güçlü fiziği ve tekniğiyle dikkat çekiyor. Son dönemde formasını kaybettiği için düzenli oynayabileceği bir takıma gitmek isteyen İngiliz futbolcuyla, Torrent'in bizzat görüşeceği de gelen haberler arasında.

"Bu sene Rose Barkley ile anlaştık"

Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma, Ekim 2021'de Spor Arena'ya yaptığı açıklamada yaz transfer döneminde Rose Barkley ile anlaştıklarını açıklamıştı. 

Süleyman Hurma şu ifadeleri kullanmıştı: 

Bu sene Rose Barkley ile anlaştık, biliyorsunuz Chelsea'de 10 milyon Euro alıyor. Biz bunun çok küçük kısmını, hatta komik sayılacak kısmını karşılayacaktık. Sözleşme detaylarında Chelsea ile anlaşamadığım için almadım, alamadık. Ama onu almayı çok isterdik, bize lazım bir oyuncuydu. Ücreti makul, karakteri makul bir oyuncuydu... İmkanlarımızdan dolayı alamadığımız için hala üzgünüm. İnşallah bu stadyum ve tesis sorununu çözdüğümüzde Karagümrük istediği oyuncuyu alabilecek ekonomiyi de üretir.

Senin için hazırladığımız haberler