Fatih Karagümrük, Kadın Futbol Takımı'nın kurulduğunu açıkladı

İsa Kethüda
09.10.2021 - 20:41 | Son Güncellenme: 09.10.2021 - 21:08

Süper Lig ekibi VavaCars Fatih Karagümrük, Kadın Futbol Takımı'nı kurdu. Teknik direktörlüğe ise Beşiktaş'ı şampiyon yapan Bahar Özgüvenç getirildi.

Fatih Karagümrük, Kadın Futbol Takımı'nın kurulduğunu açıkladı

AJANSSPOR-HABER

TFF Süper Lig ekiplerinden VavaCars Fatih Karagümrük, Kadın Futbol Takımı'nın kurulduğunu açıkladı.

"Artık biz de varız"

Kulüpten yapılan açıklamada, "Dünya futbolunda hızla büyüyerek yer tutan kadın futbolunda artık biz de varız. Kulübümüz kadın futbol takımı kurarak, 2021-2022 futbol sezonunda Süper Lig'de mücadele edecektir.


Futbol kamuoyunun bilgilerine gururla sunarız" ifadelerine yer verildi.

Bilindiği üzere Altay, Hatayspor, Çaykur Rizespor, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor, kadın şubelerini kuracaklarını açıklamıştı. Böylelikle Süper Lig'e yükselen son kadın futbol takımı sayısı 7 oldu. 

Karagümrük'e şampiyon hoca

İstanbul ekibi, teknik direktörlük görevine de Beşiktaş'ı geçen sezon şampiyon yapan Bahar Özgüvenç'i getirdiğini açıkladı.


Kulüpten yapılan duyuruda, "Kulübümüz 2021-2022 sezonu Kadın Futbol Takımımızın teknik direktörlüğü için geçtiğimiz sezon Beşiktaş Kadın Futbol Takımı ile şampiyonluk yaşamış Bahar Özgüvenç ile anlaşmıştır. Kendisine ve kulubümüze hayırlı olsun" ifadelerine yer verildi. 

Bahar Özgüvenç ile Beşiktaş Vodafone'un yolları kazanılan şampiyonluğun ardından ayrılmış yerine Mesut Kır siyah-byeazlıların teknik direktörü olmuştu. 

Senin için hazırladığımız haberler