Şenol Güneş, Fatih Karagümrük - Beşiktaş Maçı Sonunda Konuştu

Akın Ungan
31.01.2023 - 22:09 | Son Güncellenme: 31.01.2023 - 23:02

Süper Lig'de Beşiktaş, Fatih Karagümrük deplasmanında 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından teknik direktör Şenol Güneş açıklama yaptı. İşte detaylar...

Şenol Güneş, Fatih Karagümrük - Beşiktaş Maçı Sonunda Konuştu

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Fatih Karagümrük ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Zorlu mücadele 1-1 beraberlikle sona erdi. Maçın ardından Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş açıklamalarda bulundu.

"Rakibin bundan önce maç oynamamış olması önemliydi"

Şenol Güneş, "Kazanmak istediğimiz maçtı. Daha iyi futbol oynamamız gereken bir maçtı. Orta saha ve hücumda etkili oyuncuları vardı. 3 günde bir maç oynanan dönemdeyiz. Rakibin bundan önce maç oynamamış olması önemliydi. Rakibe avantaj oldu" ifadelerini kullandı.

"O golden sonra daha tepkili olamadık"

Sözlerine devam eden Güneş, "İkinci yarı daha kontrollü başlamayı düşünürken golü yedik. Golden sonra tepkimizin olması gerekiyordu ama bugün genel bir yorgunluk olarak kabul ediyorum. O golden sonra daha tepkili olamadık" şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ın serisi Gümrük'e takıldı
Habere Git

Deneyimli teknik adam, "Hafta arasında dinlenen takım Karagümrük'tü o da bu avantajı kullandı. Bu tip takımlara karşı baskılı oynamanız lazım. Yeteri kadar yapamadık. Golden sonra oyunun lehimize geçmesi gerekiyordu onu da sağlayamadık" açıklamasını yaptı.

"Amir ile ilgili bir şey demek doğru değil"

Transfer hakkında konuşan Şenol Güneş, "Amir ile ilgili bir şey demek doğru değil, henüz gelmedi. Gedson cezalı, Tayyip sakatlanıp çıktı. Welinton'un ağrıları vardı" ifadelerini kullandı.

"Ya rakibi iyi karşılayacaksınız ya da topu vermeyeceksiniz"

Güneş, son olarak şunları kaydetti: "Bazı mevkilerde boşluklar oluyor. Ya rakibi iyi karşılayacaksınız ya da topu vermeyeceksiniz. Biz çok top kaybı yaptık. Top kaybı olunca rakip bunu kullanıyor. Hafta sonu iyi bir takımla oynayacağız. İki deplasmanın İstanbul'da olması bizim için avantaj olacaktı ama 2 puan kaybettik"

İlgini Çekebilir
Maçın sonunda sarı gördü, cezalı duruma düştü! Gedson'dan ilk tepki
Habere Git

Beşiktaş 4. sırada kaldı

Beşiktaş, çıktığı 20 lig maçında 11 galibiyet, 6 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. 39 puan toplayan Siyah-Beyazlılar, 4. sırada bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler