Karagümrük, Giresunspor'un açıklamasından sonra transferi askıya aldı!

Akın Ungan
27.06.2024 - 23:56 | Son Güncellenme: 28.06.2024 - 00:01

Son dakika | Fatih Karagümrük, anlaşma sağladığı Talha Ülvan'ın transferini Giresunspor'un yaptığı açıklamanın ardından askıya aldı. İşte tüm detaylar.

Karagümrük, Giresunspor'un açıklamasından sonra transferi askıya aldı!

Salim MANAV - AJANSSPOR

Yeni sezon hazırlıklarına devam eden Fatih Karagümrük transfer çalışmalarını sürdürüyor. 2024/25 sezonunda TFF 1. Lig'de mücadele edecek olan İstanbul temsilcisinde flaş bir gelişme yaşandı.

Talha Ülvan transferi askıya alındı

Fatih Karagümrük yönetimi, Giresunspor'dan ayrılan Talha Ülvan ile anlaşma sağlamıştı. Giresunspor'un Talha Ülvan hakkında yayınladığı açıklamanın ardından Karagümrük, bu transferi askıya aldı.

Giresunspor'un açıklaması

Giresunspor tarafından Talha Ülvan'ın sözleşme feshi hakkında yayınlanan açıklama şu şekilde: "Futbolcumuz Talha Ülvan’ın kulübümüz ile arasında münakid Profesyonel Futbolcu Sözleşmesini haklı neden olmaksızın feshettiğini üzülerek kamuoyuna duyururuz. Öyle ki, futbolcu Talha Ülvan, kulübümüze keşide etmiş olduğu ihtarname ile mehil içerisinde ihlallerin giderilmemesi halinde sözleşmenin feshedileceğini bildirmiş, kulübümüz ise mehil içerisinde Talha Ülvan’a karşı tüm yükümlülüklerini fazlasıyla yerine getirmiştir. Ancak futbolcu Talha Ülvan, sözleşmesel tüm edimler yerine getirilmiş olmasına rağmen sözleşmesini haksız bir şekilde feshetmiştir. Önemle belirtmek isteriz ki, Talha Ülvan’ın yapmış olduğu feshin haksızlığının tespiti yalnızca yükümlülükleri yerine getirmemiş olmamız değildir. Futbolcu Talha Ülvan, Profesyonel Futbolcuların Statüsü ve Transferleri Talimatı’nın 28. Maddesinde yer alan 7 günlük fesih süresi içerisinde sözleşmesini feshetmemiştir. Başka bir ifadeyle, futbolcu Talha Ülvan sözleşmesini feshedebileceği ve TFF PFSTT’nin ilgili maddesinde belirtilen 7 günlük süreyi dikkate almayarak 30 günlük mehilin bitiminden sonra 9. günde yani fesih bildirimi yapma hakkının olmadığı tarihte sözleşmesini haksız bir şekilde usule aykırı olarak feshetmiştir"

İlgini Çekebilir
Eski yönetici açıkladı! "Beşiktaş yönetimi Di Maria ile anlaştı"
Habere Git

"Talha Ülvan'a karşı tüm edimlerin yerine getirilmesine rağmen ve yine TFF PFSTT’ de belirtilen fesih usulüne tamamen aykırı bir şekilde yapılan bu feshin haksız fesih olduğu sabittir. Futbolcu Talha Ülvan’a karşı sportif ceza talepli dava başta olmak üzere kulübümüzün uğradığı tüm zararlar için her türlü yasal hakkımızı kullanacağımızı kamuoyuna bildiririz. Futbolcunun haksız feshi nedeniyle üçüncü kulüplerin sportif ceza almaması ve zarara uğramaması için gerekli özeni göstermesi gerektiğini, her türlü bilgi ve belge için tarafımıza ulaşabileceklerini ayrıca hatırlatmak isteriz"

Talha Ülvan'ın kariyeri

Belçika ekibi OH Leuven altyapısında yetişen Talha Ülvan, Samsunspor ve Giresunspor formalarını giydi. 23 yaşındaki savunmacı geçen sezon Giresunspor'da 28 maçta oynadı ve 1 gol ile 1 asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler