Fatih Karagümrük'ten A Milli Takım Açıklaması! "Stefan Kuntz Adil Değil"

Akın Ungan
23.09.2022 - 14:35 | Son Güncellenme: 23.09.2022 - 14:48

Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük, A Milli Takım aday kadrosunu açıklayan Teknik Direktör Stefan Kuntz'un adil olmadığını ileri sürerek açıklama yaptı.

Fatih Karagümrük'ten A Milli Takım Açıklaması! "Stefan Kuntz Adil Değil"

AJANSSPOR HABER

Türkiye A Milli Takımı, geçtiğimiz gün UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup'ta konuk ettiği Lüksemburg ile 3-3 berabere kaldı. Grupta ilk kez kalesinde gol gören ve puan kaybı yaşayan A Milli Takım'da futbolcu ve teknik heyetin performansı eleştirildi. Stefan Kuntz'un oyuncu tercihleri gündemdeyken, bir eleştiri de Spor Toto Süper Lig ekibi Fatih Karagümrük'ten geldi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında 3 stoperinin de sakatlık yaşadığını, maçtan 1 gün önce sakatlığı bulunan Merih Demiral yerine İsmail Yüksek ve Tolga Ciğerci'yi kadroya dahil ettiklerini belirten Stefan Kuntz'a tepki gösterildi. Fatih Karagümrük, Stefan Kuntz'un kadro seçiminde adil davranmadığını belirtti.

"Yetkinin 'adalet' ile kullanılmadığı hissi rahatsız etmiştir"

Fatih Karagümrük cephesinden yapılan açıklamada, "A Milli Takımımız'a oyuncu seçme yetkisi tabii ki A Milli Takım Teknik Direktörü'ndedir. Ancak bu yetkinin 'adalet' ile kullanılmadığı hissi tüm futbolseverler gibi kulübümüzü de ciddi şekilde rahatsız etmiştir." ifadeleri kullanıldı.

Cenk Özkaçar çağırıldı

Türkiye'nin Faroe Adaları ile oynayacağı maç öncesi Stefan Kuntz, sakatlanan Merih Demiral, Çağlar Söyüncü ve Ozan Kabak'ın yerine aday kadroya geçtiğimiz sezon Valencia'da kiralık olarak forma giyen, bu sezon ise takımı Lyon'a geri dönen fakat düzenli forma şansı bulamayan Cenk Özkaçar'ı çağırdı.

İlgini Çekebilir
Stefan Kuntz ayrılacak mı? Mehmet Büyükekşi açıkladı
Habere Git

"Caner Erkin ve Burak Bekaroğlu alınımalıydı"

Fatih Karagümrük taraftarı ise Stefan Kuntz'un bu tercihini eleştirdi. Karagümrük cephesi savunma hattında yaşanan problemlerden dolayı kadroya Caner Erkin ve Burak Bekaroğlu'nun dahil edilmesi gerektiğini savundu.

Bu sezon 6 lig maçına çıkan Caner Erkin, 4 defa takım arkadaşlarına gol pası vererek yeni döneme çok iyi bir başlangıç yaptı. 25 yaşındaki stoper Burak Bekaroğlu ise 2 karşılaşmada görev alırken gol ya da asist katkısı sunamadı.

Senin için hazırladığımız haberler