'Düğüne kurban verilen' iki oyuncuda son durum!

09.04.2021 - 09:55 | Son Güncellenme: 09.04.2021 - 09:58

Galatasaray'da koronavirüse yakalandığı Levent Şahin tarafından doğrulanan Emre Kılınç ve Taylan Antalyalı'nın durumu netleşti. İşte detaylar...

'Düğüne kurban verilen' iki oyuncuda son durum!

AJANSSPOR-HABER 

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasını bay geçen Galatasaray'da gözler Fatih Karagümrük ile oynanacak maça çevrildi. Sarı-kırmızılılar bu maça odaklanırken, Emre Kılınç ve Taylan Antalyalı'nın ne zaman sahalara döneceği belli oldu.

Emre Kılınç ve Taylan Antalyalı, Hatayspor maçında oynayamadı

Galatasaray'da koronavirüs testi pozitif çıktığı için izolasyona alınan Emre Kılınç ve Taylan Antalyalı, Hatayspor karşılaşmasında forma giyememişti. 

Emre Kılınç'ın karantina süreci bitti

A Milli Takım kampından daha önce ayrılan Emre Kılınç'ın Türkiye Futbol Federasyonu tarafından belirlenen 10 günlük karantina süresi doldu. Son yapılan testleri negatif çıkan Emre Kılınç, Fatih Terim'in forma şansı vermesi halinde forma giyebilecek. Ancak; oyuncunun fiziksel açıdan nasıl olacağı merak konusu.

Son karar Fatih Terim'den

Galatasaray'da Fatih Terim'in orta alandaki prenslerinden biri olan Taylan Antalyalı'nın durumu da maç günü belli olacak. Galatasaray ile Karagümrük arasındaki maç Türk Telekom Stadı'nda yarın saat 19:00'da başlayacak.

Emre Kılınç ve Taylan Antalyalı'nın bu sezonki performansı

Bu sezon Galatasaray'da Emre Kılınç, toplam 33 maçta 4 gol atıp 3 de asist yaptı. Taylan Antalyalı da Süper Lig, Ziraat Türkiye Kupası ve Avrupa Ligi'nde 31 maçta 1 gol 1 asist üretti. 

Levent Şahin'in iki oyuncu için açıklaması

Fatih Terim'in cezası sebebiyle sahadaki yerini alamamasının ardından Levent Şahin yönetiminde Galatasaray sahaya çıkmıştı. Levent Şahin, koronavirüse yakalanan Emre Kılınç ve Taylan Antalyalı için, "İki ilk 11 oyuncumuzu düğüne, dolayısıyla koronavirüse kurban verdik. Milli takıma giden oyuncularımız vardı. Dönüşleri biraz sorunlu oldu" demişti. İki ismin, Fenerbahçe forması giyen İrfan Can Kahveci'nin düğününe gittiği konuşulmuştu. 

İrfan Can'dan Levent Şahin'e gönderme

Galatasaray'ın 3-0 kaybettiği Hatay maçının sonlarına doğru A Spor yorumcusu ve Başakşehir'in eski futbolcularından Yalçın Ayhan, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Yalçın Ayhan, "Alınan mağlubiyetin sorumlusu ne teknik kadro ne futbolcular ne taktik ne sistem! Hepsinin tek sebebi İrfan Can Kahveci’nin düğünü" ifadelerini kullandı. Yapılan bu paylaşıma İrfan Can Kahveci de tepkisiz kalmadı. İrfan Can Kahveci, bu paylaşımı beğendi ve devre arasında kendisini transfer etmek isteyen Galatasaray'a ve Şahin'e göndermede bulunmuş oldu.

Senin için hazırladığımız haberler