Karagümrük Teknik Sorumlusu David Sassarini, "Konsantre işi..."

02.05.2021 - 18:54 | Son Güncellenme: 02.05.2021 - 19:38

Süper Lig'in 39. haftasında Fatih Karagümrük, Konya deplasmanında hezimete uğradı. Takımın teknik sorumlusu David Sassarini, maçın akabinde 5-1'lik mağlubiyete dair görüşlerini paylaştı. İşte detaylar...

Karagümrük Teknik Sorumlusu David Sassarini, "Konsantre işi..."

AJANSSPOR - HABER

 

Fatih Karagümrük, Avrupa Ligi iddiasını sürdürebilmek için girdiği son düzlükte ağır yaralandı. Bugün, Konyaspor'a konuk olan İstanbul temsilcisi, kalesini gole kapatamayınca sezonun en farklı sonuçlarından biriyle karşılaştı. Konyaspor'a 5-1 mağlup olan ekip mental açıdan çöküşe girdi.

 

Ligde en son Hatayspor'u alt eden Karagümrük, 4 haftadır galibiyet alamadı. Maçın akabinde Karagümrük Teknik Sorumlusu David Sassarini, mağlubiyetin "Konsantre işi" olduğunu ileri sürdü. İşte, Sassari'nin açıklamalarının tamamı...

Sassarini, "2. golü de atma şansımız oldu..."

Maçın akabinde değerlendirmelerde bulunan antrenör, "İlk yarıya bakacağımız zaman ilk golü attık ve 2. golü de atma şansımız oldu. Duran toplar oyunun seyrini değiştirdi. Bu sadece orta saha değil konsantre işi." şeklinde konuştu.

 

Bol gollü maçta gol perdesini 30. dakikada Karagümrükspor'dan Jeremain Lens açtı. Lens'in bu golüne 33. dakikada Ahmet Çalık karşılık verdi. İkinci yarıda, Konyaspor 4 gol birden attı. Sokol Çikalleshi 61 ve 85'te 2 gol, Zymer 64'te ve Levan Şengelia 90+3'te Karagümrük ağlarını sarstı.

Bu sonuçla beraber Fatih Karagümrük, 51 puanla ligde 10. sıraya gerilerken; Konyaspor 45 puanla 11. sıraya yükseldi.

Senin için hazırladığımız haberler