Karagümrük kaptanı konuştu: "Biz hariç tüm dünya seyircisiz oynuyor"

07.07.2020 - 17:49 | Son Güncellenme: 07.07.2020 - 17:51

Karagümrük kaptanı konuştu: "Biz hariç tüm dünya seyircisiz oynuyor"

Karagümrükspor'un kaptanı Zeki Yıldırım, Radyospor'da Özgür Sancar'ın sorularını yanıtladı. Karagümrükspor'un Süper Lig şansını nasıl değerlendirdi? Takımda hava nasıl?

Biz hariç tüm dünya seyircisiz oynuyor!

Karagümrükspor'un pandemi dönüşündeki performansını değerlendiren Zeki Yıldırım, "Koronadan sonra 4 maç yaptık ve 3 galibiyet aldık. 14 maçtır kaybetmiyoruz. 2. yarı bizim için harika gidiyor. Bizim açımızdan her maç final niteliğinde. İlk 6 hattından kopmamak istiyoruz. Biz her maçta üstüne koyarak ilerliyoruz. Biz bir proje takımıyız ve Süper Lig'e çıkmak için kurulduk. Bu hedefimizi gerçekleştirmek istiyoruz. Kendi şansımızı kendimiz yarattık. Aldığımız skorlarla beraber daha yukarılara çıktık. 2-3 puanımız daha olsaydı ilk 2'den çıkabilirdik. Biz elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz. Sonuna kadar savaşacağız. Biz hariç tüm dünyada maçlar taraftarsız oynanıyor. Çok ayrıcalıklı bir takımız. Karagümrük semti tarih kokuyor. Burası sadece bir futbol semti değil. Çok önemli ve güzide bir semt" şeklinde konuştu.

"Biz bir aileyiz"

Son olarak takımın kimyasını ve Süper Lig şansını değerlendiren Fatih Karagümrük Kaptanı Zeki Yıldırım, "Sezon başında çok tecrübeli bir takım kuruldu ve devre arasında bu takıma ilaveler yapıldı. Bizim tek amacımız Süper Lig. Biz içeride takımı diri ve canlı tutuyoruz. Başkanımızın ve camiamızın tek hedefi Süper Lig. Bunu saha içerisindeki hırsımızla gösteriyoruz. Buraya kadar geldik ve neden olmasın diyoruz. Biz buna inanıyoruz ve elimizden geleni yapıyoruz. Kaliteli bir takımız ve hiçbir şekilde bırakmıyoruz. Biz bir takımdan ziyade aileyiz. Sahanın içinde ve dışında bir aile ortamımız var. Bütün hocalarımız bize bir katkı sağladı ve şu anda takımın başında Şenol Hoca var. İnşallah bu yolun sonu güzel olur. Yabancı oyuncularımız hem iyi oyuncular hem de karakterli isimler. Devre arasında katılan yerli ve yabancı oyuncular bize çok katkı sağladı. Birbirimizin elinden tuttuk ve tutmaya da devam ediyoruz" diyerek sözlerini tamamladı.

Senin için hazırladığımız haberler