Fatih Karagümrük'ten dikkat çeken Caner Erkin paylaşımı

02.10.2021 - 00:09 | Son Güncellenme: 02.10.2021 - 00:24

Stefan Kuntz dönemiyle beraber A Milli Takım'ın aday kadrosuna çağrılan Caner Erkin, 59 yıl sonra bunu başaran ilk Fatih Karagümrüklü futbolcu oldu. İşte detaylar...

Fatih Karagümrük'ten dikkat çeken Caner Erkin paylaşımı

AJANSSPOR-HABER

A Milli Takım'da Stefan Kuntz döneminin başlamasıyla birlikte Caner Erkin de tekrar kadroya alındı. Tecrübeli futbolcu, Norveç ve Letonya maçları için açıklanan aday kadrodan davet aldı.

Karagümrük'te Caner Erkin gururu

Bu durum başarılı sol bekin kulübü Fatih Karagümrük'te de büyük sevinç yarattı. İstanbul temsilcisi, Caner Erkin için sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

Tam 59 yıl sonra Milli Takım'a 

Kırmızı-siyahlılar Caner'e Milli Takım'da başarılar dilerken, "Kulübümüzden son olarak A Milli Takım kadrosuna davet edilen oyuncumuz 16 Mayıs 1962 tarihinde İsrail’e karşı oynanan karşılaşmada Aydın Yelken’dir" bilgisini paylaştı. Caner Erkin böylece tam 59 yıl aradan sonra Ay-yıldızlı takıma çağrılan ilk Karagümrüklü futbolcu oldu.

İlgini Çekebilir
A Milli Takımın aday kadrosu belli oldu
Habere Git

Fenerbahçe ile yolları ayrıldı

Sezona başlarken Fenerbahçe'nin serbest bıraktığı 32 yaşındaki futbolcu Fatih Karagümrük ile anlaşmıştı. Caner Erkin yeni takımında şu ana kadar 5 maça çıkarken 1 asiste imza attı.

Caner Erkin, A Milli Takım'da ise 59 maçta görev alarak 2 gol attı.

Senin için hazırladığımız haberler