Fatih Karagümrük'ten imza şov: 5 yeni transfer açıklandı!

Cem Ergün
16.07.2024 - 22:28 | Son Güncellenme: 16.07.2024 - 22:43

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük, transferlerini peş peşe açıklıyor. Kırmızı-Siyahlılar, 5 yeni ismi kadrosuna kattığını duyurdu.

Fatih Karagümrük'ten imza şov: 5 yeni transfer açıklandı!

AJANSSPOR HABER

Fatih Karagümrük, yeni sezon öncesi kadrosuna takviye yapmaya devam ediyor. İstanbul temsilcisi, 5 yeni isimle sözleşme imzalandığını resmi sosyal medya hesabından paylaştı.

Gümrük'ten transfer şov

Fatih Karagümrük, resmi sosyal medya hesabından; Papy Djilobodji, Ahmet Sivri, Anıl Yiğit Çınar, Emirhan Delibaş ve Berkay Vardar'ı kadrosuna kattığını duyurdu.

5 yeni transfer şu sözlerle duyuruldu

Kırmızı-Siyahlılar, transferleri duyurduğu paylaşımlarda oyuncular hakkında şu bilgileri verdi:

Papy Djilobodji: "Fransa'nın Nantes takımında dikkatleri üzerine çeken Djilobodji, sırasıyla İngiltere Premier League takımlarından Chelsea ve Sunderland formalarını giydi. Ülkemizde Gaziantep FK ve Kasımpaşa formalarını terleten oyuncu, Senegal A milli takımında da 17 kez forma giydi."

İlgini Çekebilir
Fatih Karagümrük iki transferi resmen duyurdu!
Habere Git

Ahmet Sivri: "Kuzey Kıbırs Türk Cumhuriyeti’nde 169 maçta 164 gol atarak dikkatleri üzerine çeken ve profesyonel kariyerine Türkiye’de Galatasaray ile başlayan Ahmet Sivri, geçtiğimiz sezon 2. Lig’de Play-Off oynayan İskenderunspor’da 35 maçta 10 gol atıp 8 asist yaptı."

Anıl Yiğit Çınar: "Profesyonel kariyerine başladığı Giresunspor’da geçtiğimiz sezon 31 maça çıkan ve genç yaşında Süper Lig’de de forma giyen Anıl Yiğit Çınar, yeni sezonda Karagümrük’ün başarısı için mücadele edecek."

Emirhan Delibaş: "Beşiktaş’ta profesyonel kariyerine başlayan ve Süper Lig tecrübesi edinen Emirhan Delibaş, 2022-23 sezonunda Göztepe’de kiralık olarak oynadı. Yeni transferimiz, alt yaş kategorilerinde 5 kez Ay-Yıldızlı milli formamızı sırtına geçirdi."

Berkay Vardar: "Beşiktaş’ta profesyonel kariyerine başlayan Berkay Vardar, geçtiğimiz sezonu Moldova ekibi Sheriff’te geçirdi. Genç yaşında UEFA Avrupa Ligi tecrübesi de edinen Berkay, alt yaş kategorilerinde Azerbaycan adına mücadele ederken son olarak Ümit Milli Takımımızın formasını terletti."

Senin için hazırladığımız haberler