Olaylı Partizan - Real Madrid Maçında Emin Moğulkoç Hakemlik Yapacak

02.05.2023 - 12:24 | Son Güncellenme: 02.05.2023 - 12:34

THY EuroLeague play-off turunda Real Madrid ile Partizan arasındaki maç olaylı bitmişti. Serinin 3. maçında Türk hakem Emin Moğulkoç görev alacak. Detaylar.

Olaylı Partizan - Real Madrid Maçında Emin Moğulkoç Hakemlik Yapacak

AJANSSPOR HABER

Turkish Airlines EuroLeague'de play-off heyecanı devam ediyor. Play-off turunun en dikkat çekici eşleşmesi Real Madrid - Partizan oldu. Serinin ikinci maçında, bitime 2 dakikadan az süre kala çıkan kavgada birçok oyuncu diskalifiye edildi.

Yabusele, Exum'u yere serdi

Real Madrid'in yıldız oyuncusu Sergio Llull, Partizan'ın oyun kurucusu Kevin Punter'a sportmenlik dışı bir faul yaptı. İspanyol basketbolcunun bu hareketi sonrasında Partizanlı oyuncular ile Real Madridli isimler birbirine girdi. Real'den Yabusele, Partizan'dan Dante Exum'u adeta WWE Amerikan güreşi gibi kaldırıp yere vurması dehşete düşürdü.

Herkes ihraç oldu, maç erken bitti

Olayın yatışmasıyla birlikte yaşananları tek tek ekrandan izleyen hakemler, oyuncuların hepsini ihraç etti ve kavganın ardından parkede mücadele edecek basketbolcu kalmadığı için karşılaşmayı bitirdi.

İlgini Çekebilir
VİDEO - Real Madrid - Partizan maçında saha karıştı! Parke savaş alanına döndü
Habere Git

Olaylı maç, Partizan lehine tescil edildi

EuroLeague tarafından yapılan açıklamada, olaylara karışan basketbolcuların diskalifiye olduğu iki takımda da sahaya çıkacak en az ikişer oyuncu kalmadığı gerekçesiyle müsabakanın bitirildiği andaki 95-80'lik skorla Partizan lehine tescil edildiği belirtildi. Sırp takım böylece seride durumu 2-0 yaptı.

Belgrad'ta Türk hakem

Belgrad'ta oynanacak serinin 3. maçında Türk hakem görev alacak. Olaylı Partizan - Real Madrid müsabakasında Emin Moğulkoç hakemlik yapacak. Karşılaşmanın diğer hakemleri ise Borys Ryzhyk ve Mehdi Difallah olacak.

Partizan - Real Madrid maçının tarih ve saati

Partizan ile Real Madrid arasındaki maç 2 Mayıs Salı günü (bugün), saat 21.30'da oynanacak.

İlgini Çekebilir
Olaylı Real Madrid-Partizan maçıyla ilgili karar verildi!
Habere Git

Partizan - Real Madrid maçını canlı yayınlayacak kanal

Partizan - Real Madrid maçı S Sport 2 kanalı ve S Sport Plus platformundan canlı olarak yayınlanacak.

Senin için hazırladığımız haberler