Karak'tan Levent Eriş açıklaması!

02.03.2017 - 14:10 | Son Güncellenme: 02.03.2017 - 14:10

TFF. 1. Lig ekiplerinden Mersin İdmanyurdu'nun kulüp başkanı Mahmut Karak, teknik direktör Levent Eriş'in çok güvendiği ve inandığı biri olduğunu, onunla takımın iyi yerlere geleceğini düşündüğünü bildirdi.

Karak ve Eriş, bir otelde basın mensuplarıyla bir araya geldi. Karak, burada yaptığı açıklamada, Mersin İdmanyurdu'nu ayakta tutabilmek için camianın kenetlenmesi gerektiğini söyledi.

Birlik ve beraberliğin önemli olduğunu ifade eden Karak, takımın menfaatleri ve çıkarları noktasında hareket edilmesini istedi.

Teknik direktör Levent Eriş'le anlaşma sağladıklarını ve yeni bir yola girdiklerini anımsatan başkan Karak, şu ifadeleri kullandı.

"Memduh Özbalta hocamızla yeni bir teknik direktörle anlaşıncaya kadar söz kesmiştik. Bu yönden eleştirebilirsiniz ama bizim kendisiyle konuşmamız bu şekilde oldu. Memduh hoca iyi bir süreç yönetti. Emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Kongre sürecinden sonra Levent Eriş hocamızı yönetim kuruluna sunduk ve herkesin fikriyle kendisini getirdik. Levent Eriş benim çok güvendiğim ve inandığım isim. Yapacağı çok şeyin olduğunu ve Mersin İdmanyurdu'nu daha iyi bir yere getireceğine inandığım biri. Bu zorlukta kendisi de yanlış bir şey düşünmeden Mersin İdmanyurdu'nu seçti. O süreçte gelen teklifleri de kabul etmedi. Biz bu takımı bir yere getireceğiz diye bir anlaşma sağladık.”

Senin için hazırladığımız haberler