Karaman'dan AEK mesajı: "En hazır takımımızla çıkıp camiamızı temsil edeceğiz..."

16.08.2019 - 02:03 | Son Güncellenme: 16.08.2019 - 02:03

Trabzonspor'un teknik direktörü Ünal Karaman, Sparta Prag maçının ardından beIN Sports'a açıklamalarda bulundu. Karaman'ın açıklamaları şu şekilde:

Bu maçlar zor maçlar. Hazır ve özellikleri olan bir takıma karşı oynadık. Tur atlamak güzel, kazanarak turlamak daha güzel. Taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Antrenmanları zor maçlar için yapıyoruz. Tugay (Kerimoğlu) sezon başının zorluklarını çok iyi bilir. Hangi kadroyla oynarsak oynayalım sonuna kadar mücadele eden bir takımız. Korkumuz yok. En hazır takımımızla çıkıp camiamızı temsil edeceğiz.

"Campi'yi bugün oynatmayı düşünüyorduk"

Biz hep birçok şeyi görüyoruz. Biz oyuncularımızı bir kalemde çizip atmayız. Ben orada yediğimiz golde Uğurcan'a ne diyebilirim. Abdulkadir Parmak orada kötü oynadı ama burada iyi oynadı. Biz üç kulvarda yarışacağız ve onlara üç kulvarda şans vereceğiz. Oyuncumuzun karakter zaafı varsa konuyu dahil oluruz. Bu oyuncular yetenekleri sayesinde buraya transfer oldu. Campi biraz çalışma imkanı buldu. Bunlar bir değer diye geldi. Yaptığımız antrenmanlarda hazır olanları da gördük zamana ihtiyacı olanları da gördük. Campi'yi bugün 18 dışında tuttuk fakat maç öncesinde ilk 11 oynayabilir mi diye tartıştığımız bir isimdi. Bu bir süreç çalışacağız. Size net bir zaman söyleyemem.

Senin için hazırladığımız haberler