Kararını verdi! Mert Hakan Yandaş'ın transferde son sözü...

20.05.2020 - 10:38 | Son Güncellenme: 20.05.2020 - 10:43

Transfer döneminin gözde ismi Mert Hakan Yandaş, geleceğiyle ilgili kararını verdi. Futbolcu, hayallerinin peşinden gitmek istediğini açıkladı. Mert Hakan Yandaş transferinde son durum!

Kararını verdi! Mert Hakan Yandaş'ın transferde son sözü...

Süper Lig'de Demir Grup Sivasspor forması giyen Mert Hakan Yandaş'a Türkiye dışından da birçok transfer teklifi geldi. Mert Hakan Yandaş'a hangi kulüpler tranfer teklifi yaptı? Galatasaray'a mı gidecek? Transferde son kararı ne? Detaylar ve son gelişmeler haberde...

Mert Hakan, transferle ilgili kararını verdi

Sivasspor’un yıldız ismi Mert Hakan, Fenerbahçe ile birlikte Atalanta, Lecce, Werder Bremen ve Hoffenheim’den teklifler aldı ancak Cim-Bom’a söz verdiğini belirtip, “Bundan asla dönmem. Bu kararımdan da vazgeçmem” diye konuşarak diğer önerileri elinin tersiyle itti.

Transferin resmiyet kazanmadığına dikkat çekti

Sivasspor formasıyla bu sezon müthiş bir çıkış gösteren başarılı oyuncu, yapılan anlaşmanın henüz resmiyet kazanmadığına da dikkat çekti.

Mert Hakan: "Kararımı çoktan verdim"

Skorer'deki habere göre; iki taraf arasında iyi niyet göstergesi olarak bir protokol hazırlandığını ancak cezai bir hükmün bulunmadığını hatırlatan Mert Hakan, “Paranın değil hayallerimin peşinden gitmek istiyorum. Galatasaray benim hayalim. Bu yüzden kararımı çoktan verdim” dediği belirtildi.

Mert Hakan ile 4 yıllık anlaşma

Galatasaray, 4 senelik anlaşmaya vardığı Mert Hakan Yandaş’a imza parası olarak sadece 200 bin euro karşılığı Türk Lirası verecek. Bu arada oyuncuya ödenecek ücretin de beklentilerin çok altında olduğu belirtildi.

Yıllık 1 milyon Euro

Daha önce senelik 2 milyon euroya anlaştığı iddia edilen futbolcuya yıllık 1 milyon euro ödeneceği iddia edildi. Bu sezon 25 lig maçına çıkan Mert Hakan, 6 gol attı, üç asist yaptı.

Mert Hakan bu sezon kaç gol attı?

Bu sezon 25’i Süper Lig, 5’i de Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere toplam 30 karşılaşmada görev yapan Mert Hakan Yandaş, toplamda 10 gol atarken, 4 de asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler