Karaveli, "Beşiktaş ruhuyla oynayan oyuncularıma teşekkürler"

Akın Ungan
19.12.2021 - 21:18 | Son Güncellenme: 19.12.2021 - 21:33

Süper Lig'de dev Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin ardından Beşiktaş Teknik Direktörü Önder Karaveli, açıklamalarda bulundu.

Karaveli, "Beşiktaş ruhuyla oynayan oyuncularıma teşekkürler"

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Fenerbahçe ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. 2-2 berabere sonuçlanan dev derbide Beşiktaş Teknik Direktörü Önder Karaveli, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

"Kazanmak için geldik"

Beşiktaş Teknik Direktörü Önder Karaveli, "Bugün buraya gelirken kazanmak için geldik. Planlarımızı kazanmak üzere yaptık. Kazanırken de maçı seyredenlere iyi futbol seyrettirmek istiyorduk. Oyuncular, benim onlardan istediğim her şeyi yaptı. Topa sahip olmayı hedeflemiştik, savunma düzenini bozup boşluklar bulabileceğimizi düşünüyorduk. Fakat tek eksik maçı kazanmak oldu. Maçı kazanamasak da oyunu kazandık. Oğuzhan çok kıymetli bir oyuncu, zaman zaman futbolcular böyle bir şey yaşayabiliyor. Geçen haftadan daha fazla süre verdik. Sonradan oyuna giren oyuncuların katkısı oldu. İki kez geriye düşmemize rağmen oyundan vazgeçmeyen Beşiktaş ruhuyla oynayan oyuncularıma teşekkür ediyorum. Beşiktaş taraftarı her zaman vazgeçmeyen oyuncu topluluğuna her zaman destek oldu. Onların desteğini hissetmek güzel. Manevi gücün de çok önemli olduğunu düşünüyorum. İyi gidiyor, çok iyi bir oyuncu grubuna sahibiz. İki haftadır geriye düşmesine rağmen vazgeçmeyen bir takım görüntüsü oldu." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler