Önder Karaveli, Şenol Güneş'e isyan etti

Feride Kara
19.02.2022 - 23:12 | Son Güncellenme: 19.02.2022 - 23:37

Önder Karaveli yerine geleceği söylenen Şenol Güneş'e adeta isyan etti. Güneş'in altyapı antrenörü dediği Önder Karaveli bu açıklamalara cevap verdi.

Önder Karaveli, Şenol Güneş'e isyan etti

AJANSSPOR-HABER

Beşiktaş Teknik Direktörü Önder Karaveli, sezon sonuna kadar takımın başında kalacağı resmi törenle açıklandığı ve başkan Ahmet Nur Çebi tarafından da defalarca teyit edildiği halde hemen hemen her hafta tartışma konusu oluyor. Gelecek sezon takımın başına Şenol Güneş geleceği iddiaları da hemen hemen her gün gündemi meşgul ediyor. Sonunda Güneş de bugün bir açıklama yaparak, siyah beyazlı kulüple bir görüşmesi olmadığını söyledi.

Karaveli, soru gelmese de konuyu açtı

Ancak Şenol Güneş'in yaptığı yazılı açıklamaya Önder Karaveli'den bugün dolaylı bir yanıt geldi. Şenol Güneş'in açıklamasında kullandığı bir ifade Karaveli tarafından, Altay maçı sonunda düzenlenen basın toplantısında yanıtlandı. Karaveli, bir soru gelmediği halde bir ekleme yapmak istediğini vurgulayarak, "Evet, ben bir altyapı antrenörüyüm ve bundan da gurur duyuyorum" dedi.

İlgini Çekebilir
Şenol Güneş açıkladı: Beşiktaş ve Murat Sancak...
Habere Git

Güneş'in 'altyapı hocası' vurgusuna cevap

Karaveli'nin altyapı antrenörü olduğunu vurgulamaya neden ihtiyaç duyduğuysa Şenol Güneş'in açıklamasında saklı. Peki Güneş ne demişti? İşte Güneş'in sözleri: "Kaldı ki Beşiktaş, prolisans sahibi bir altyapı teknik direktörüne A takımda görev verdi. Önder Hoca, Beşiktaş'ta işini severek yapıyor. Şu anda da belliki kulübün teknik direktöre ihtiyacı yok" dedi.
Güneş'in açıklamasındaki 'bir altyapı teknik direktörü' ifadesi Karaveli'nin maç sonunu bu konuda açıklama yapmaya itti.  

Karaveli: Altyapı antrenörüyüm, gurur duyuyorum

Karaveli, "Evet, ben altyapı antrenörüyüm. Bunu kabul ediyorum. Ama kim nasıl hissedecekse öyle hissetsin. Ben 22 yıldır Türk gençleri için çalışan, Türk gençleri için emek harcayan, hayatını onlara adamış; onlar için de çok şey yapmaya devam edecek bir altyapı antrenörüyüm. Üstüne basa basa bir kere daha söylüyorum: Evet ben bir altyapı antrenörüyüm. Bununla da gurur duyuyorum. Ülkedeki bütün altyapı antrenörleriyle de gurur duyuyorum. Emekçi arkadaşlarımın hepsiyle de gurur duyuyorum. Neden bunca sene altyapıdaydım? Çünkü bana Süper Lig'den ve 1. Lig'den hiçbir takım çalışma teklif etmedi onun için oradaydım" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler