Karabükspor BaşkanI Ziya Ünsal, transfer konusunda açıklamalar yaptı

27.12.2017 - 12:28 | Son Güncellenme: 27.12.2017 - 12:28

Spor Toto Süper Lig’in ilk yarısında sıkıntılı günler geçiren Kardemir Karabükspor’da transfer konusunda resmi açıklama geldi. Kulüp Başkanı Ziya Ünsal, yapacakları takviye sayısını açıkladı.

“4 ya da 5 takviye düşünüyoruz”

Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Ziya Ünsal  yaptığı açıklamada, takım olarak zor bir süreçten geçtiklerini, kent olarak el ele verip bu zorluğu aşmak için önemli adımlar attıklarını söyledi.

Ligin ilk yarısını unutup ikinci yarıda neler yapabileceklerini planlamaya başladıklarını anlatan Ünsal, "İlk olarak altyapı antrenörümüz Levent Açıkgöz ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladık ve takımın yeni teknik direktörü oldu. Teknik heyetin görüşleri doğrultusunda kaleci Ahmet Şahin'i süresiz kadro dışı bıraktık, Seleznov ile yollar ayrıldı. Rumen oyuncular, Torje, Papp, Tanase ve Grozav'a 5 Ocak'a kadar izin vererek ülkelerine gönderdik. Bu oyuncuların durumlarına göre yeni bir yol haritası belirlenecek. 4 ya da 5 takviye düşünüyoruz." diye konuştu.

Ünsal, bu takımı ligde tutmak için ellerinden ne geliyorsa yapacaklarını, Karabük'e de bunun yakışacağını sözlerine ekledi.

Senin için hazırladığımız haberler