Kardeşlerim 18. Bölüm FULL İzle TEK PARÇA - ATV Kardeşlerim

19.06.2021 - 17:06 | Son Güncellenme: 19.06.2021 - 17:08

Kardeşlerim dizisinin 18. bölümü bugün yayında olacak. Kardeşlerim 18. bölüm özeti, fragmanı ve dizinin oyuncuları dahil olmak üzere bütün detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Kardeşlerim 18. Bölüm FULL İzle TEK PARÇA - ATV Kardeşlerim

Kardeşlerim 18. bölüm izle. Kardeşlerim yeni bölüm izle. ATV'nin yeni dizisi Kardeşlerim, her yeni bölümüyle milyonlarca kişiyi etkilemeyi başarıyor. Cumartesi günü gibi sıkışık bir program takviminde kendine yer bulan Kardeşlerim, sıralamada ilk 5'in daimi üyelerinden biri haline geldi. Bu nedenle, programın sıkı takipçileri internette yeni bölümlerini araştırıyor. Peki, Kardeşlerim 18. bölüm izle; Kardeşlerim yeni bölüm izle yöntemleri neler? Dizinin yeni bölümünde ne oluyor? 

Kardeşlerim Yeni Bölüm Özeti

Orhan yaralanır ve hastaneye kaldırılır. Hayati tehlikeyi atlatır ancak çalışamayacak durumdadır. Şengül çaresiz soluğu Akif ve Nebahat’te alır ama hayalini kurduğu desteği alamazken, üstüne ev sahibi Hilmi’nin kötü sürprizi tüm Eren ailesinin canını çok sıkar. Bütün çocuklar birbirine destek olmak için hepsi bir koldan iş aramaya başlar. Akif’in Erhan için kurnaz planı Kadir’i ve herkesi çok zor duruma düşürürken; hayat Kadir, Asiye, Ömer ve Emel için artık daha da zordur.

Kardeşlerim 18. bölüm yayınlandı mı?


Kardeşlerim dizisinin yeni bölümleri her cumartesi günü ATV ekranlarında yayınlanmaktadır. Dizinin yeni bölümlerini takip edebilmek için ATV ekranlarını takip edebilirsiniz. Bunun dışında, diziye ilişkin her hafta 3 yeni fragman veya 1 ön izleme paylaşıldığı oluyor. 

Kardeşlerim dizisinin oyuncuları

Başrollerini Celil Nalçakan, Halil Özgür Sarı, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Ahu Yağtu ve Simge Selçuk’un paylaştığı Kardeşlerim, herkese ve her şeye rağmen kopmayan, düştükçe birbirine tutunup yeniden ayağa kalkan gençlerin umut dolu öyküsünü ekranlara getirecek.

Senin için hazırladığımız haberler