Mısır'dan Karim Hafez'e haber var!

29.03.2021 - 16:09 | Son Güncellenme: 29.03.2021 - 16:13

Yeni Malatyaspor haberleri... Süper Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'da forma giyen Karim Hafez'in Mısır Milli Takımı'nda yer alıp almayacağı tartışma konusu. Mısır Milli Takımı Teknik Direktörü Hossam El-Badry, Karim Hafez hakkında konuştu. İşte detaylar...

Mısır'dan Karim Hafez'e haber var!

AJANSSPOR-HABER 

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'da forma giyen Karim Hafez'in Mısır Milli Takımı'nda yer alıp almayacağı tartışma yarattı. Hafez'in durumuyla ilgili olarak Mısırlı gazeteciler, milli takım teknik patronu Hossam El-Badry'ye soru sordu. Detaylar haberde...

Kafim Hafez, Mısır'da kadroya alınacak mı?

Galatasaray forması giyen Mostafa Mohamed bilindiği üzere Mısır Milli Takımı'nda bundan sonraki dönem için vazgeçilmez oyunculardan biri olarak gösteriliyor. Mısırlı bir gazeteci, Komorlar maçı öncesinde teknik direktör Hossam El-Badry'nin basın toplantısında Hafez'in durumunun ne olacağını ve kadroda bundan sonra düşünülüp düşünülmediğini sordu.

"Fırsat olduğunda arayacağız"

Hossam El-Badry ise yaptığı açıklamada, "Sol tarafta iyi bir grubumuz var. Elbette Karim Hafez'i de takip ediyoruz. Fırsat olduğunda onu da arayacağız ve davet edeceğiz. Milli Takım kapısı gerçekten oynamak isteyen herkese açık" yanıtını verdi.

Karim Hafez'in performansı

Şu anda Malatyaspor'un başarısı için ter döken Karim Hafez, sol bek dışında orta sahanın solu ve sağında da oynayabiliyor. 25 yaşındaki futbolcu, Malatyaspor'da bu sezon 22 maçta 1853 dakika süre aldı ve 5 asiste imza attı. 6 kez Mısır Milli Takımı'nda şans bulan Karim Hafez, daha önce ligimizde Kasımpaşa ve Başakşehir formalarını da giymişti.

Senin için hazırladığımız haberler