Karius defteri kapandı!

04.05.2020 - 14:03 | Son Güncellenme: 04.05.2020 - 14:55

Beşiktaş forması giyen Loris Karius'un geleceği netleşti. Alman eldivenle ilgili olarak ülkesinin basını son durumu yazdı. Ayrıca Karius'un menajeri Beşiktaş yöneticilerini hedef alan açıklamalar yaptı.

Karius defteri kapandı!

Beşiktaş'ta eleştiri oklarının hedefi olan Loris Karius'un gelecek sezon siyah-beyazlılarda olup olmayacağı tartışma konusu olmuştu. Alman basını, Karius ile ilgili elde ettiği bilgiyi paylaştı. Sözleşme tek taraflı mı feshedildi? Karius'un menajeri ne açıklama yaptı? İşte tüm detaylar... 

Karius ile Beşiktaş'ın yolları ayrıldı

EMRAH KARALİNÇ/AJANSSPOR

Bild'in haberine göre; Loris Karius, Beşiktaş ile yeni bir sözleşme yapmayacak. 26 yaşındaki Alman kaleci ile yollar ayrıldı. Ayrılığın tek taraflı fesih olduğu ifade edildi. 

Ocak ayından beri maaş alamıyor vurgusu

Haberde ayrıca Karius'un Ocak ayından beri maaş alamadığı ve Nisan ayında da FIFA'ya başvuruda bulunduğu hatırlatıldı. 

Torunoğulları: "Hak edilmemiş bir ödeme yapmak istemiyoruz"

Beşiktaş yöneticisi Erdal Torunoğulları'nın, "Karius, oynamadığı dönemlerin parasını da istiyor. Biz hak edilmemiş bir ödeme yapmak istemiyoruz" ifadeleri de yine haberde yer buldu.

Karius, Liverpool'a dönecek

Beşiktaş ile 31 Mayıs'a kadar sözleşmesi olan Karius, Liverpool'a dönecek. Ancak; Liverpool ile 2022'ye kadar sözleşmesi bulunan Karius'un Ada'da da forma giymesinin çok zor olduğu belirtildi. 

Karius'un menajeri: "Korona kriziyle alakası yok"

Bu arada Karius'un danışmanı Florian Goll, "Kulüp temsilcilerinin Karius ile ilgili yaptıkları bu açıklama sebebiyle şiddetle kınıyorum. Hatırlatılan ödemelerin korona kriziyle hiçbir ilgisi yoktur" dedi.

Liverpool'da şans bulması çok zor

Öte yandan Loris Karius'un Liverpool'da Alisson Becker'den formayı alamayacağı ve yaz döneminde bir transfer düşündüğü ifade edildi.

Karius'a iki talip

İngiliz medyası, Wolverhampton'ın Karius'a yakın ilgi gösterdiğini yazarken, Almanya'da ise Hertha Berlin Karius'u renklerine bağlamak istiyor. 

Karius, Beşiktaş'ta kaç maçta oynadı?

Loris Karius, Beşiktaş'ta 67 maçta görev aldı. Söz konusu maçlarda Alman eldiven kalesinde 95 gol gördü. Karius'un Beşiktaş'ta gol yemediği maç sayısı ise 14. 

Loris Karius ayrılığı duyurdu

Loris Karius, Beşiktaş ile olan sözleşmesini feshettiğini duyurdu.

Alman kaleci Loris Karius sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Böyle bir şeyi yapmak utanç verici ama durumu sorunsuz bir şekilde çözmek için her şeyi denedim ancak sonun böyle olması yazık oldu" dedi.

"Benim önerilerimi maaşımda kesinti yaparak reddetti"

Beşiktaş forması giymenin güzel olduğunu söyleyen Alman kaleci, "Yönetimle tekrar tekrar konuştum, aylardır sabırlıydım ama sorunu çözmek için hiçbir şey yapmadılar. Yönetim, benim önerilerimi maaşımda kesinti yaparak reddetti. Beşiktaş'ta oynamak her zaman güzeldi, Beşiktaş bu tutkulu taraftarlarıyla her zaman gurur duyabilir" ifadelerini kullandı.

Karius'un diğer açıklamaları şu şekilde:

Beşiktaş kariyerimin bu şekilde sona ermesi üzücü ama bu durumu çözebilmek adına her şeyi yaptım. Aylarca sabırlı davrandım, yönetimle defalarca konuştum. Geçen yıl da benzer şeyler olmuştu. Bu kulüpte oynamak benim için büyük keyifti. Beşiktaş, bu kadar tutkulu taraftarın desteğine sahip olduğu için gurur duyabilir. Beni iyi zamanda da, kötü zamanda da desteklediniz. Sizi en iyi şekilde hatırlayacağım. Tüm takım arkadaşlarıma, teknik ekibe, kulüp çalışanlarına teşekkür ediyorum. Geldiğim ilk günden beri beni çok iyi ağırladınız. Şampiyon Beşiktaş.

34 fotoğrafla veda etti

Siyah-Beyazlı takımla sözleşmesini fesheden Alman kaleci Loris Karius, Instagram'daki hikaye kısmına 34 fotoğraf koyarak Beşiktaş'a veda etti.

Senin için hazırladığımız haberler