"Karius'un iyi performansını dört gözle bekliyoruz"

29.09.2020 - 16:55 | Son Güncellenme: 29.09.2020 - 17:03

Loris Karius, yeni takımı Union Berlin ile antrenmana çıktı. Kulübün genel müdürü Oliver Ruhnert, Karius ile ilgili bir değerlendirme yaptı.

AJANSSPOR-HABER

Beşiktaş'ın eski kalecisi Loris Karius, kariyerine Union Berlin'de devam edecek. Union Berlin yetkilileri de Karius'a güveniyor. Alman eldiven ile ilgili bir yorum da Union Berlin'in genel müdürü Oliver Ruhnert'ten geldi.

Oliver Ruhnert: "Karius'un iyi performans göstermesini dört gözle bekliyoruz"

Ruhnert, Karius'u transfer ettikleri için mutlu olduklarını dile getirdi. Oliver Ruhnert, "Loris Karius'u transfer etmemiz demek; bizim uluslararası deneyime sahip bir kaleyi kadromuza kattığımız anlamına geliyor. Karius'un güçlü yönlerini zaten herkes iyi biliyor. Bu nedenle bizim bakış açımızda önemli bir pozisyonda. İyi performans göstermesini de dört gözle bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Karius idmanda

Bu arada Loris Karius takımla birlikte antrenmana da çıktı. Alman eldiven, ayrı çalışmaların yanı sıra şut çalışmalarında yer aldı. Kulüp, sosyal medyadan da Karius'un antrenmandaki görüntülerini paylaşıp, "Hoş geldin Karius" ifadelerine yer verdi.

Senin için hazırladığımız haberler