"Kariyer yolculuğumu anlatacağım"

07.10.2020 - 17:55 | Son Güncellenme: 07.10.2020 - 18:08

Son dakika Fenerbahçe haberi... Fenerbahçe'nin golcü oyuncusu Mbwana Samatta açıklamalar yaptı. Samatta transfer açıklaması yaptı. Peki Samatta ne dedi? İşte detaylar...

"Kariyer yolculuğumu anlatacağım"

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe'nin Tanzanyalı golcüsü Samatta, milli takım kampında açıklamalar yaptı.

Tanzanya'nın Burundi ile Pazar günü yapacağı dostluk maçı öncesinde Daily News'a konuşan Samatta, yeni bir takıma katılmak ile ilgili, "Zorluk her zaman çevre oluyor; yeni yüzler, diller, farklı oyun taktikleri ve yeni bir takımla tanışıyorsunuz. Bir kulübe katıldığınızda her şey yenidir ancak milli takımla birbirinize kolayca aşina olursunuz" dedi.

Fenerbahçe'ye transferiyle ilgili de görüş bildiren 27 yaşındaki forvet, "Fenerbahçe'ye transfer olmadan önce dile getirilmesi gereken çok şey vardı ama bunun üzerine konuşmak için doğru zaman olduğunu sanmıyorum. Maçtan sonra kariyer yolculuğumu, başından itibaren anlatacağımı düşünüyorum" ifadesini kullandı.

Samatta, Fenerbahçe formasıyla ilk 11'de çıktığı ilk maçta iki gol atmış ve Kanarya, konuk ettiği Fatih Karagümrük'ü 2-1 mağlup etmişti.

Sarı lacivertliler, ilk senesi kiralık olmak üzere 4 yıllığına renklerine bağladığı Tanzanyalı golcü için Aston Villa'ya 6 milyon Euro ve sportif sonuçlara bağlı olarak azami 750 bin Euro bonus bedeli ödeneceğini açıklamıştı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler