Galatasaray'da Baran Demiroğlu performansıyla büyülüyor

11.05.2022 - 11:54 | Son Güncellenme: 11.05.2022 - 12:45

Galatasaray U17 takımındı forma giyen genç forvet Baran Demiroğlu gösterdiği performansla sarı kırmızılı takımın yıldız adayları arasında yer alıyor. İşte detaylar...

Galatasaray'da Baran Demiroğlu performansıyla büyülüyor

Türk futbolunda son dönemde altyapılardan yetişen Fenerbahçe'den Arda Güler, Beşiktaş'tan Emirhan İlkhan ve Trabzonspor'dan Ahmetcan Kaplan gösterdikleri performansla Süper Lig'e damga vururken, Galatasaray'da da Baran Demircioğlu performansıyla A takıma göz kırpıyor.

Attığı gollerle takımını sırtlıyor

Fanatik'te yer alan habere göre; Ferda Cevizci yönetimindeki Galatasaray U17 Takımı sezona damga vururken Baran Demiroğlu attığı gollerle takımını sırtlıyor. 1.85 boyundaki genç golcü bu sezon 18 golle U17 Ligi'nde gol kralı...

Fenerbahçe derbisinde hat-trick yaptı

Güçlü fiziği ile dikkat çeken Baran Demiroğlu 2015 yılından bu yana U11 takımı ile Galatasaray alt yapısına giriş yapmıştı. Baran Demiroğlu Fenerbahçe'ye karşı oynadığı maçta hat-trick yaparak maça damga vurmuştu.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'dan Umut Bozok hamlesi! "Bir yere imza atma"
Habere Git

Ferda Cevizci yönetiminde oynadığı futbolla da dikkatleri üzerine çeken U17 takımı bu sezon çıktığı 23 maçta 20 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi aldı. En yakın rakibi Bursaspor'a 11 puan fark atan Galatasaray U17 takımı rakip filelere 76 gol atarken, kalesinde sadece 14 gol gördü.

Senin için hazırladığımız haberler