Karşıyaka'da maçın ardından

03.10.2015 - 19:42 | Son Güncellenme: 03.10.2015 - 19:42

Karşıyaka teknik direktörü Kemal Özdeş ile Alanyaspor Teknik Sorumlusu Mustafa Camunak maç sonu açıklamalarda bulundu.

PTT 1. Lig'de son dakikada kalesinde gördüğü golle Alanyaspor'la 2-2 berabere kalan Karşıyaka'nın teknik direktörü Kemal Özdeş, "Maçın hakemi çok iyi maç yönetti ancak hakemlik dersi verme şansını kullanamadı. Temdit penaltısı kullandırsaydı çok daha iyi olacaktı" dedi.

Maçta sonra katıldığı basın toplantısında açıklamalarda bulunan Özdeş, devre arasında oyuncularına yaptığı konuşmada, müsabakayı farklı kazanmaktansa 1-0'dan çevirmenin daha değerli olduğunu söylediğini aktararak, şöyle konuştu:
"Oyuncularımı ikinci yarıda gösterdiği karakterden dolayı kutluyorum. İkinci yarı çok doğru oynadık. 2-1'den sonra 3. golü atabilecek pozisyonlarımız da vardı ancak uzatma bölümünde yediğimiz golle maç berabere bitti. Herkes hayal kırıklığı yaşıyor. Bu benim ilk maçımdı. Futbolcularım sezon başından bu yana hep böyle şanssızlıklar yaşadıklarını söyledi. Maçın hakemi çok iyi maç yönetti ancak hakemlik dersi verme şansını kullanamadı. Temdit penaltısı kullandırsaydı çok daha iyi olacaktı."

Alanyaspor Teknik Sorumlusu Mustafa Camunak ise maçı bırakmayarak 1 puan aldıklarını söyledi.

Oyuncularını özverisinden dolayı tebrik eden Camunak, "Maçın sonucu farklı bitebilirdi. Özellikle 2. ve 3. bölgelerde kaptırdığımız toplarda kalemizde 2 gol gördük. Ancak 90 dakika oyunu bırakmadık ve karşılaşmayı 2-2 berabere bitirdik. Oyuncularıma gösterdikleri özverili mücadeleden dolayı teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler