Karşıyaka'da yönetici görevini bıraktı! İstifası kabul edilmemişti...
Editör: Burak Alaca
Son Güncelleme /
Basketbol Süper Ligi ekibi Karşıyaka'da Genel Menajer Nihat Mala'nın görevinden ayrıldığı açıklandı.

Son 5 Haber

Fenerbahçe'yi korkutan istatistik! Tarih tekerrür ederse...

Hakan Çalhanoğlu, Formula 1 pistinden gündem oldu

Filenin Sultanları'nın şampiyonluk ödülü ne kadar? İşte 2026 VNL ve Avrupa Şampiyonası ödülü

Luis Suarez'in Fenerbahçe itirafının ardından açıklama geldi: "Hakan Safi, 50 milyon euroya anlaşmıştı"

Ertuğrul Doğan'dan Vitor Pereira hamlesi! Bizzat görüştü...
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-
Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde kümede kalma mücadelesi veren Karşıyaka'da Genel Menajer Nihat Mala görevinden ayrıldı.
Daha önce de istifa etmişti!
Mala, daha önce geçtiğimiz Kasım ayında da istifa etmiş fakat talebi yönetim tarafından kabul görmemişti.
Daha önce uzun yıllar İzmir ekibinde görev aldı
Deneyimli yönetici daha önce 2003-2012 yılları arasında da basketbolculuk kariyerinde efsane olduğu Karşıya'nın genel menajer görevini üstlenmişti.
Karşıyaka kümede kalma savaşı veriyor
Son yıllarda yaşadığı finansal problemler ile zor şartlarda mücadele eden Karşıyaka, bu sezon 23 haftada aldığı 4 galibiyet ile 15. basamakta düşme hattında bulunuyor.
Bu videoya da göz atabilirsin
Sizin için önerilen haberler yükleniyor...