Karşıyaka’dan Beşiktaş maçı için başvuru

28.04.2021 - 16:40 | Son Güncellenme: 28.04.2021 - 16:43

ING Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Pınar Karşıyaka, Beşiktaş Icrypex'le oynayacağı maçın ertelenmesi için Türkiye Basketbol Federasyonu’na başvuru yaptı.

Karşıyaka’dan Beşiktaş maçı için başvuru

AJANSSPOR-HABER

 

Pınar Karşıyaka'nın başantrenörü Ufuk Sarıca, FIBA Şampiyonlar Ligi 8'li final organizasyonu öncesinde 2 Mayıs Pazar günü Beşiktaş Icrypex'le oynayacakları müsabakanın ertelenmesi için Türkiye Basketbol Federasyonuna başvurduklarını bildirdi.

Karşıyaka koronavirüsten etkilendi

Sarıca, yaptığı açıklamada, Kovid-19 salgını sürecinden ikinci kez takım olarak etkilendiklerini söyledi. Takımda ilk görülen Kovid-19 vakalarında oyuncu ağırlıklı sorun yaşadıklarını bildiren Sarıca, şöyle konuştu:

Sarıca: Son testler negatif

"Bu ay içinde de teknik kadro ağırlıklı bazı oyuncularımız Kovid-19'a yakalandı. Herkesin testleri negatife döndü, yönergelere göre hareket edeceğiz. Kovid-19'dan etkilenen oyuncuların tedavilerinin yanı sıra sakatlığı bulunanların da en sağlıklı şekilde dönmesi için çalışıyoruz.

Amath M'Baye'nin tedavisi sürüyor

Kovid-19'a yakalanan Amath M'Baye'nin kasıkla ilgili tedavisi karantina sürecinden etkilendi. Onun da tedavisi sürüyor. Bu olumsuzluklara rağmen genel anlamda iyi ve başarılı bir sezon geçirdiğimizi düşünüyorum. Her iki ligde de iddialı mücadelemize devam ediyoruz."

Karşıyaka 8'li final oynayacak

Sarıca, ligde erteleme maçında 30 Nisan Cuma günü Ankara'da OGM Ormanspor'la karşılaşacaklarını belirterek, "Ardından planlanana göre pazar Beşiktaş'la oynayıp pazartesi günü 8'li final için Rusya'ya gideceğiz. Herhangi bir sakatlık riskiyle karşılaşmamak ve 8'li final hazırlık programımızı sıkıştırmaması adına müsabakanın erteleneceği yönünde inancımız tam" diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler