Karşıyakalı futbolculardan başarı sözü

02.01.2018 - 16:35 | Son Güncellenme: 02.01.2018 - 16:35

Karşıyaka, ikinci yarı hazırlıklarının İzmir etabını tamamladı. Antalya kampı öncesi son antrenmanı gerçekleştiren futbolcular “başarı” sözü verdi.

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Karşıyaka, ikinci yarı hazırlıklarına Antalya’da devam edecek. 3 Ocak’ta başlayacak olan kamp, 12 Ocak’ta son bulacak. Yeşil-kırmızılı camiaya başarı sözü verdiklerini ifade ede kaptan Mustafa Aşan, “Tüm olumsuzluklara kulaklarımızı tıkadık. Kamp sürecini en iyi şekilde tamamlayıp ligin ikinci yarısında başarıya ulaşacağız” dedi.

Yaşadıkları bu zor günlerin geride kalacağını savunan Aşan, “Kulüp olarak zorlu günlerden geçtiğimiz doğru ancak bizler profesyonel sporcularız. Saha dışındaki tüm olumsuzluklara kulaklarımızı tıkadık ve başarıya kilitlendik. Karşıyaka, büyük bir camia. Bu zor günler geride kalacaktır. Buna olan inancımız tam. Futbolcular olarak bizim üzerimize düşen, sahada alın terimizle mücadele etmek. Kamp dönemini en iyi şekilde değerlendirip, ikinci yarıya moralli gireceğiz. Bizden bekleneni sahaya yansıtıp başarılı olacağız. Tüm takım arkadaşlarımızın ortak düşüncesi budur” diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler