Kars'ta koronavirüs vaka, ölü ve tedavi edilen hasta sayısı kaç?

01.04.2020 - 22:40 | Son Güncellenme: 01.04.2020 - 22:45

Kars'ta koronavirüs vaka sayısı kaç? Ülkemizde etkisini gösteren koronavirüs için vatandaşlar Kars vaka ölüm tedavi sayısını merak ediyor. Vatandaşlar, il il corona virüsü vaka sayısı araştırmaları yapıyor. Peki Kars'ta koronavirüs hasta sayısı kaç tane? İşte detaylar…

Kars'ta koronavirüs vaka, ölü ve tedavi edilen hasta sayısı kaç?

Kars koronavirüs vaka sayısı haberimizde.. Türkiye, yeni tip koronavirüse karşı önlem almaya devam ediyor. Öte yandan vaka sayısı ise yükselerek devam ediyor. Vatandaşlar ise il il corona virüsü vaka sayısı araştırmalarını sıklaştırdı. Peki Kars'ta koronavirüs hasta ölü ve iyileşen tedavi sayısı kaç tane? İşte Kars corona vaka sayısı…

Kars nüfusu:

Nüfus: 288 bin 878

3 NİSAN 2020

Kars vaka sayısı: 18

4 Nisan 2020

Kars vaka sayısı: 18  

27 MAYIS 2020 KARS KORONAVİRÜS VEFAT SAYISI

Vefat Sayısı: 6

TEMMUZ - FAHRETTİN KOCA'DAN İL İL KORONAVİRÜS AÇIKLAMALARI:

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, il il koronavirüs vakaları ve diğer gelişmeler hakkında paylaşımlarda bulundu:

2 Temmuz: Burdur ve Gümüşhane’de 2 gündür yeni vaka yok. En çok vaka olan 5 il: İstanbul, Ankara, Gaziantep, Konya, Bursa. Toplum sağlığı için risk yansıtan görüntüler artıyor: Bugün, medyada, yolcular arasında sosyal mesafenin sıfırlandığı taşıt haberleri yer aldı.

5 Temmuz: Son 3 günde, ortalama vaka sayısının en çok arttığı iller: İstanbul, Ankara, Gaziantep, Mardin, Konya, Bursa, Diyarbakır. Yoğun bakım hasta sayımız, yeni vakaları takiben, artış eğiliminde. TEDBİR VARKEN, “Bugün vefat eden sayısı” kanıksanacak tablo değil.

8 Temmuz: Bazı büyük kentlerde en yüksek haftalık vaka sayıları salgının 5. haftasında görülmüştü. Tedbirlerle bunu düşüşler izledi. 13 ilimizde en yüksek haftalık vaka sayılarına son 1 ay içinde veya yeni ulaşılmaktadır. Yeni vakalar belli illerde yoğunlaşmaktadır.

11 Temmuz: Son üç günde vaka sayılarında en çok düşüş olan 7 ilimiz: Kars, Çanakkale, Bartın, Artvin, Ardahan, Kütahya ve Yalova. Türkiye genelinde vakaların pnömoniye dönme oranı azalıyor. Vaka sayılarındaki artış ve düşüşler, maske ve mesafe kuralına uyuma bağlı.

12 Temmuz: SON 3 GÜNDE ortalama entübe hasta sayısı en yüksek 5 il: İstanbul, Ankara, Konya, Diyarbakır, Bursa. Ortalama yoğun bakım hasta sayısı en yüksek 5 il: İstanbul, Şanlıurfa, Ankara, Gaziantep ve Konya. Beklediğimiz sonuçlar için tedbirlere daha fazla uyalım.

Senin için hazırladığımız haberler