Fenerbahçe Haberleri | İsmail Kartal'dan Süper Kupa'ya farklı plan! 11’i belirledi

26.12.2023 - 14:39 | Son Güncellenme: 26.12.2023 - 14:49

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe’de süper kupa 11’i belli oldu. Fred’in dönüşü ile birlikte kadroda tamamen şekillenmiş oldu. İşte detaylar...

Fenerbahçe Haberleri | İsmail Kartal'dan Süper Kupa'ya farklı plan! 11’i belirledi

Aygün ÖZİPEK - AJANSSPOR

Süper Lig’de tatsız geçen derbi sonrası Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Galatasaray ile Riyad’da oynanacak Süper Kupa maçında 11’ini belirledi.

Derbide Cengiz Ünder detayı dikkat çekmişti

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Galatasaray ile oynanan lig maçında Cengiz Ünder’i oynatmak için takım içinde değişim yaparken, cezası nedeniyle oynamayan Fred’in pozisyonunda ise İrfan Can Kahveciyi monte etmişti.

Kartal, 11’i belirledi

Ligde cezalı olan ama Süper Kupa'da oynayacak olan Fred’in dönüşü ile birlikte İsmail Kartal Süper Kupa maçı 11'ini belirledi.

İsmail Yüksek tekrar ilk 11'e

Dominik Livakovic kalede yer alırken, sağ ve sol bekte Osayi Samuel ve Ferdi Kadıoğlu görev yapacak. Stoper bölgesinde ise Galatasaray maçında iyi bir performans sergileyen Jayden Oosterwolde’nin yanında Djiku olacak. İsmail Yüksek tekrar ilk 11'e gelirken, yanında ise kupa maçında Fred görev yapacak.  

Fenerbahçe'nin imha timi!

Sol ve sağ kanatta ise Tadic, İrfan Can Kahveci  ve Sebastian Szymanski görev alacak. Forvet bölgesinde ise Dzeko ile Fenerbahçe gol arayacak.

Süper Kupa finali ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Süper Kupa finali, 29 Aralık 2023 Cuma TSİ 20.45'te Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da bulunan Al-Awwal Park (Kral Suud Üniversitesi) Stadyumu'nda oynanacak. ATV kanalından canlı yayınlanacak.

Senin için hazırladığımız haberler