Beşktaş Akatlar'ı Türk Bayraklarıyla donattı!

Akın Ungan
30.12.2023 - 14:24 | Son Güncellenme: 30.12.2023 - 14:31

Suudi Arabistan'da yaşanan Atatürk krizi nedeniyle Süper Kupa iptal edildi. Beşiktaş, bugünkü basketbol maçları için Akatlar'ı Türk Bayraklarıyla donattı.

Beşktaş Akatlar'ı Türk Bayraklarıyla donattı!

AJANSSPOR HABER

Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'ta oynanması planlanan Süper Kupa finali, Suudi yetkililerin Mustafa Kemal Atatürk pankartları ve tişörtlerine onay vermemesi üzerine iptal edildi. Yaşanan kriz saatler süren toplantıda aşılmaya çalışılsa da Suudiler talepleri reddetti. Bu nedenle Galatasaray ve Fenerbahçe takımları Türkiye'ye geri döndü.

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Suudi Arabistan'da göstermiş olduğu tavır birçok kulüp tarafından destek buldu. Beşiktaş, iptal olan Süper Kupa finali için Tüpraş Stadyumu'nun kapılarını açtığını belirtirken, tüm futbol severleri Dolmabahçe'ye beklediklerini vurguladı. Siyah-Beyazlı kulüpten bugün de anlamlı bir hareket geldi.

Akatlar Kırmızı-Beyaz!

Beşiktaş, bugün Akatlar'da oynanacak iki maç öncesi salonu adeta Kırmızı-Beyaz'a boyadı. Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde Beşiktaş Emlakjet - Türk Telekom ve ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde Beşiktaş - Antalya Toroslar maçları öncesinde Akatlar Türk Bayraklarıyla donatıldı.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'tan Süper Kupa çağrısı! "Dolmabahçe’ye bekleriz"
Habere Git

Kulüpten paylaşım

Kulüpten yapılan paylaşımda, "Akatlar, karşılaşmalar için hazır. Türk Bayraklarıyla birlikte takımlarımızı büyük bir coşkuyla destekliyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Beşiktaş Emlakjet - Türk Telekom maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Beşiktaş Emlakjet ile Türk Telekom arasındaki Basketbol Süper Ligi maçı 30 Aralık Cumartesi günü, saat 15.30'da başlayacak. Karşılaşma beIN SPORTS 5'ten canlı yayınlanacak.

Beşiktaş - Antalya Toroslar maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Beşiktaş ile Antalya Toroslar arasındaki Kadınlar Basketbol Süper Ligi maçı 30 Aralık Cumartesi günü, saat 19.30'da başlayacak. Karşılaşma TBF YouTube ve Sportstv'den canlı yayınlanacak.

İlgini Çekebilir
TSYD'den TFF'ye çağrı! "Süper Kupa sözleşmesini satırı satırına istiyoruz"
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler