Kartal Ankara'ya uçtu, Rıdvan 'Feda' dedi

14.02.2021 - 13:45 | Son Güncellenme: 14.02.2021 - 15:41

Beşiktaş haberleri... Süper Lig’in 25. haftasında yarın Gençlerbirliği deplasmanına gidecek olan Beşiktaş'ın Ankara yolculuğu başladı. Siyah-beyazlı takım, Trabzonspor maçında sakatlanan ve bireysel çalışmalarını sürdüren genç sol bek Rıdvan Yılmaz'ı da kafileye dahil etti. Beşiktaş'ta Montero, N'Sakala, Vida ve Oğuzhan başkent ekibine karşı forma giyemeyecek. İşte detaylar...

Kartal Ankara'ya uçtu, Rıdvan 'Feda' dedi

AJANSSPOR-HABER

Gençlerbirliği ile deplasmanda karşılaşacak Beşiktaş'ta Ankara yolculuğu başladı...

Rıdvan kafilerde yer aldı

Siyah-beyazlı takımda sakatlığı tam geçmemiş olmasına rağmen genç sol bek Rıdvan Yılmaz da kafilede yer aldı.

Beşiktaş kar altında çalıştı

Öte yandan Beşiktaş, bugün kar yağışı altında yaptığı antrenmanla hazırlıklarını tamamladı.

Teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde yapılan ve 1,5 saat süren çalışma kondisyon ve taktik ağırlıklıydı. Isınma koşuları, istasyon koşuları ve streching hareketleriyle başlayan idman, pas oyunları ve dar alanda kontrol pas çalışmasıyla devam etti.

 İdman, çift kale maç ve şut çalışmasıyla sona erdi. Hazırlıklarını tamamlayan siyah-beyazlılar bugün saat 14.00’te özel uçakla Ankara’ya gidecek.

Savunmada büyük sıkıntı

Siyah-beyazlı takımın savunmasındaki eksikler teknik direktör Sergen Yalçın'ı endişelendiriyor.

İttifak Holding Konyaspor ile ligde oynanan maçta çift sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kalan sol bek Fabrice N'Sakala, yarınki karşılaşmada görev alamayacak.

Son lig maçında bu sezonki 4. sarı kartını gören stoper Domagoj Vida da cezası nedeniyle takımını yarınki karşılaşmada yalnız bırakacak.

Beşiktaş'ta cezalı oyuncuların yanı sıra, savunmadaki sakatlıklar da Yalçın'ı kadro kurmakta zorlayacak.

Siyah-beyazlı ekibin Ziraat Türkiye Kupası'nda yine Konyaspor ile oynadığı maçta sakatlanan İspanyol stoper Francisco Montero, Gençlerbirliği karşısında forma giyemeyecek bir diğer isim.

Ayrıca dün yapılan antrenmanda sağ alt baldırında ağrı hisseden Oğuzhan Özyakup’ta 1. derece zorlanma tespit edildi. Oğuzhan, Gençlerbirliği maçında forma giyemeyecek.

Beşiktaş'ta Trabzonspor maçında kırmızı kart gören Dorukhan Toköz ise 2 maçlık cezasını tamamladı. Dorukhan'ın yanı sıra, sarı kart cezasını tamamlayan Bernard Mensah da Gençlerbirliği maçında takımdaki yerini alabilecek.

3 futbolcu ceza sınırında

Beşiktaş'ta Necip Uysal, Rachid Ghezzal ve Valentin Rosier, yarınki karşılaşma öncesi sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Bu üç oyuncu Gençlerbirliği karşısında da sarı kart gördükleri takdirde 27. haftadaki Yukatel Denizlispor karşılaşmasında cezalı duruma düşecek.

Senin için hazırladığımız haberler