Beşiktaş - Club Brugge maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İlk 11'ler

Akın Ungan
30.11.2023 - 08:23 | Son Güncellenme: 30.11.2023 - 20:02

UEFA Konferans Ligi'nde Beşiktaş, Club Brugge ile karşılaşıyor. Tüpraş Stadı'ndaki maç ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte ilk 11'ler...

Beşiktaş - Club Brugge maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İlk 11'ler

AJANSSPOR HABER

UEFA Konferans Ligi'nde mücadele eden Beşiktaş, D Grubu'ndaki 5'inci maçına çıkıyor. Siyah-Beyazlılar, Tüpraş Stadı'nda grup lideri Club Brugge'u ağırlıyor.

Beşiktaş'ın çıkma şansı yok

Grupta oynadığı 4 karşılaşmada 1 beraberlik ve 3 yenilgi yaşayan Beşiktaş, bir puanla 4'üncü ve son sırada yer alıyor. Siyah-beyazlı takım, Norveç ekibi Bodo/Glimt'e 2-1 mağlup olduğu 4. hafta müsabakasının ardından gruptan çıkma şansını yitirmişti.

Brugge garantiledi

Üç galibiyet ve bir beraberlik sonucunda hanesine 10 puan yazdıran lider Club Brugge ise gruptan çıkmayı garantiledi. İki takım arasında Belçika'da oynanan ilk maç 1-1 beraberlikle sonuçlanmıştı.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş Başkan adayı Hasan Arat, Chelsea'nin yıldızlarını gözüne kestirdi
Habere Git

Beşiktaş - Club Brugge maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Beşiktaş ile Club Brugge arasındaki Konferans Ligi maçı 30 Kasım Perşembe günü, saat 20.45'te başlayacak. Karşılaşma EXXEN platformundan canlı olarak yayınlanacak.

Beşiktaş'ta eksikler

Siyah-beyazlı ekipte Club Brugge karşılaşması öncesi sakat oyuncuların sayısının fazlalığı dikkati çekiyor. Bodo/Glimt ile yapılan son maçta kırmızı kart gören Necip Uysal, takımdaki yerini alamayacak. Beşiktaş'ta Daniel Amartey, Eric Bailly, Jean Onana, Salih Uçan, Milot Rashica, Rachid Ghezzal, Valentin Rosier ve Arthur Masuaku'nun ise sakatlıkları bulunuyor.

İlk 11'ler

  • Beşiktaş: Ersin, Tayfur, Onur Bulut, Colley, Zaynutdinov, Demir Ege, Salih, Oxlade-Chamberlain, Cenk, Rebic, Aboubakar

     

  • Club Brugge: Mignolet, Odoi, Mechele, Spileers, Skov Olsen, Onyedika, Vetlesen, Nielsen, De Cuyper, Zinckernagel, Thiago

Senin için hazırladığımız haberler