Neftçi Bakü - Beşiktaş: 1-3 (Maç Sonucu - Yazılı Özet)

Akın Ungan
10.08.2023 - 21:54 | Son Güncellenme: 10.08.2023 - 22:08

UEFA Konferans Ligi'nde Neftçi Bakü ile karşılaşan Beşiktaş, maçı 3-1 kazandı. Goller, Aboubakar, Muleka ve Salih Uçan'dan geldi. Maç sonucu, yazılı özet...

Neftçi Bakü - Beşiktaş: 1-3 (Maç Sonucu - Yazılı Özet)

AJANSSPOR HABER

UEFA Konferans Ligi'nde ülkemizi temsil eden Beşiktaş, 3. eleme turunda Azerbaycan temsilcisi Neftçi Bakü ile karşı karşıya geldi. Siyah-Beyazlılar, deplasmanda oynadığı ilk ayağı 3-1 kazanmayı başardı. Şenol Güneş ve öğrencileri böylece rövanş öncesi büyük bir avantaj yakaladı.

Rövanş öncesi büyük avantaj

Beşiktaş, 3. eleme turu ilk ayağında deplasmanda aldığı 3-1'lik galibiyet ile kendi evinde oynayacağı rövanş öncesi avantajlı tarafa geçti. Kara Kartal, play-off için rövanş maçını İstanbul'da, 17 Ağustos 2023 Perşembe günü, saat 20.00'de oynayacak.

Perdeyi Aboubakar açtı

Beşiktaş, 14. dakikada Aboubakar ile öne geçti. Sağdan gelişen atakta Rosier yayın hemen üstündeki Salih'e pasını verdi. Salih tek pasla Aboubakar'ı topla buluşturdu. Aboubakar, bir topuk hareketi ile rakibini geçip kaleciyle karşı karşıya pozisyonda ağları buldu.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş da zararı düşürdü
Habere Git

Muleka sahnede! Fark 2...

Siyah-Beyazlılar, Jackson Muleka'nın 23. dakikada attığı golle farkı 2'ye çıkardı. Ceza sahası sağ çaprazında topla buluşan Salih, savunma arkasına sarkan Gedson'a pasını verdi. Gedson, kale alanına doğru yerden çok sert çevirdi. Muleka, sol ayağının içiyle topu ağlara göndermeyi başardı.

Salih Uçan iyi oyununu golle süsledi

Maçın yıldızı Salih Uçan, iyi oyununu golle süsledi. Beşiktaş, 62. dakikada durumu 3-0 yaptı. Bakü savunmasındaki Koffi, pas hatası yaptı. PEnaltı noktasına doğru açılan topu takip eden Salih, sağ köşeye vurdu. Top filelerle buluştu.

İlgini Çekebilir
Fransız ekip Beşiktaş’ın forvetine talip oldu! Teklif...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler