Ankaragücü- Beşiktaş Kupada Rakipler! İşte Kanal Ve Maç Saati

Ali Bozkurt
18.01.2023 - 08:06 | Son Güncellenme: 18.01.2023 - 16:49

Ziraat Türkiye Kupası'nda Ankaragücü kendi sahasında Beşiktaş'ı konuk ediyor. Maç hangi kanalda, ilk 11 ve canlı yayın gibi detaylar haberde....

Ankaragücü- Beşiktaş Kupada Rakipler! İşte Kanal Ve Maç Saati

AJANSSPOR HABER

Ziraat Türkiye Kupası'nda son 16 tur heyecanı sürüyor. Süper Lig'de tartışmalı biten Ankaragücü- Beşiktaş bu sefer Ziraat Türkiye Kupası'nda rakipler. Karşılaşmanın ilk 11'i merak edilirken Siyah-Beyazlılarda Josef de Souza'nın oynayıp oynamayacağı araştırılmaya başlandı. Detaylar...

Ankaragücü Beşiktaş maçı ne zaman ve hangi kanalda?

Ankaragücü Beşiktaş maçı 18 Ocak 2023 Çarşamba günü saat 17:45'de oynanacak. Zorlu karşılaşma A Spor'dan canlı yayınlanacak.

11'ler belli oldu

  • Ankaragücü: Gökhan Akkan, Malcuit, Atakan, Radakovic, Marlon, Tolga Ciğerci, Diack, Zahid, Emre Kılınç, Chatzigiovanis, Sowe.

  • Beşiktaş: Mert Günok, Rosier, Tayyip Talha, Emrecan Uzunhan, Umut, Saiss, Salih, Gedson, Tayfur, N'Koudou, Muleka.
İlgini Çekebilir
Beşiktaş ev sahibi olacak
Habere Git

Maçın hakemi belli oldu

Ankaragücü ile Beşiktaş arasında oynanacak olan maçı hakem Sarper Barış Saka yönetecek. Saka'nın yardımcılıklarını Kemal Yılmaz ve Erdem Bayık yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi Turgut Doman olacak.

15. randevu

Ziraat Türkiye Kupası'nda Ankaragücü ile Beşiktaş 14. maçında karşı karşıya gelecekler. Bu maçlarda Siyah-Beyazlılar 9 galibiyet aldı. Ankaragücü ise 3 galibiyet alabildi. Ayrıca 2 karşılaşma ise beraberlikle sona erdi. Kartal, bu maçlarda 16 gol atarken Sarı-Lacivertliler ise 10 gol atabildi.

Josef de Souza ilk 11'de olacak

Süper Lig'de oynanan ve Beşiktaş'ın 3-2 kazandığı maçta Beşiktaşlı Josef de Souza maç sonunda kırmızı kart görmüştü. Ankaragücü taraftarlarının sahaya atlaması sonrası olayların çıktığı maçta Brezilyalı oyuncu taraftarı tutması sonrası kırmızı kart gördü.

İlgini Çekebilir
Ankaragücü'nün iptal edilen golleri tartışmalara neden oldu!
Habere Git

Karşılaşmanın kanalı belli oldu

Ankaragücü ile Beşiktaş arasında oynanacak olan zorlu maç A Spor'da yayınlanacak. 

Senin için hazırladığımız haberler