Beşiktaş Philippe Coutinho için harekete geçti! Aston Villa tarafı tamam

Akın Ungan
31.08.2023 - 16:22 | Son Güncellenme: 31.08.2023 - 16:32

Transfer haberleri | Beşiktaş, Aston Villa'da forma giyen yıldız futbolcu Philippe Coutinho ile temasa geçti. İngiliz kulübün anlaşmada sorun çıkarmayacağı kaydedildi.

Beşiktaş Philippe Coutinho için harekete geçti! Aston Villa tarafı tamam

AJANSPOR - DIŞ HABER

Transfer sezonunda ezeli rakiplerinin gerisinde kalan Beşiktaş, atağa geçmeye hazırlanıyor. Çalışmalarını sürdüren Ahmet Nur Çebi yönetimi, yıldız bir futbolcuyu kadroya katmak için hazırlıklarına devam ediyor. Siyah-Beyazlılar, Philippe Coutinho'yu tekrar gündemine aldı.

Kartal Coutinho için teklif yaptı

Fabrizio Romano'nun haberine göre Beşiktaş, Premier Lig temsilcisi Aston Villa'da forma giyen yıldız futbolcu Philippe Coutinho ile temasa geçti. Siyah-Beyazlılar Aston Villa'ya transfer teklifinde bulundu.

Aston Villa sorun çıkarmayacak

Aston Villa'nın transferde sorun çıkarmayacağı kaydedildi. İngiliz kulüp, Coutinho'nun kendi şartları üzerinde anlaşma sağladığı bir takıma transfer olmasına izin verecek.

İlgini Çekebilir
Uçur bizi Kartal! Beşiktaş tur peşinde
Habere Git

Beşiktaş'ın rakibi İspanya'dan

Öte yandan Beşiktaş'ın Coutinho transferinde yalnız olmadığı belirtildi. İspanya La Liga'da mücadele eden Real Betis de Philippe Coutinho'yu transfer etmek için girişimlerini sürdürüyor.

Aston Villa geçen sezon 20 milyon Euro verdi

Kariyerinde Inter, Liverpool, Barcelona ve Bayern Münih gibi dev kulüplerde forma giyen Philippe Coutinho, geçen sezon başında 20 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Aston Villa'ya transfer olmuştu. Yıldız sol kanat İngiliz takımda beklentinin altında kaldı.

22 maçta 1 gol...

Coutinho, 2022/23 sezonunda 22 maça çıktı. 1 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran Brezilyalı, 3 mücadelede sarı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler