Beşiktaş - Adana Demirspor: 0-0 (Maç sonucu - yazılı özet)

23.01.2024 - 21:48 | Son Güncellenme: 23.01.2024 - 22:08

Son dakika | Süper Lig'de Beşiktaş ile Adana Demirspor karşılaştı. Tüpraş Stadyumu'nda oynanan maç 0-0 beraberlikle sona erdi. Maç sonucu, yazılı özet.

Beşiktaş - Adana Demirspor: 0-0 (Maç sonucu - yazılı özet)

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in 22'inci haftasında Beşiktaş ile Adana Demirspor karşı karşıya geldi. Tüpraş Stadyumu'nda oynanan zorlu mücadelede gol sesi çıkmadı. Karşılaşma 0-0 beraberlikle sona erdi.

Santos tek galibiyette kaldı

Geçen hafta Pendikspor'a 4-0 kaybeden Beşiktaş, kendi sahasında Adana Demirspor karşısında da 3 puan alamadı. Siyah-Beyazlılar'ın yeni teknik direktörü Fernando Santos, Süper Lig'de takımın başında çıktığı 3 maçta tek galibiyette kaldı. 

Santos, ilk maçını Fatih Karagümrük'e karşı oynamış ve sahadan 3-0 galibiyetle ayrılmıştı. Ayrıca Portekizli teknik adamın önderliğinde Ziraat Türkiye Kupası'nda Eyüpspor'u konuk eden Beşiktaş, mücadeleyi 4-0 kazanmıştı.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ın Sırp yıldız için yaptığı teklif belli oldu!
Habere Git

Beşiktaş taraftarından Arat'a tepki

Beşiktaş taraftarı başkanlığa yeni seçilen Hasan Arat'a maç sırasında tepki gösterdi. Ara transfer döneminde beklenen atağı gösteremeyen Siyah-Beyazlı yönetime, "Hasan Arat transferler nerede?" tezahüratı yapıldı.

Karaoğlan'dan ilginç kırmızı! Adana Demir 10 kişi kaldı

Adana Demirspor, Dolmabahçe deplasmanında ikinci yarıyı 10 kişi mücadele etti. Mavi Şimşekler'de 47'inci dakikada Yusuf Barasi ikinci sarıdan kırmızı kart gördü. 

Hakem Atilla Karaoğlan, Barasi'nin Demir Ege Tıknaz'a yaptığı müdahalede önce sarı kartını Stambouli'ye doğru gösterdi. Stambouli'nin "Ben bir şey yapmadım" şeklinde itirazı ve Cenk Tosun'un müdahalenin Barasi'den geldiğini işaret etmesinin ardından Karaoğlan sarı kartını Barasi'ye gösterdiğini belirtti ve daha sonra kırmızı kartını da çıkarttı.. İlk yarıda sarı kart gören Barasi, ikinci yarıda da sarı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Senin için hazırladığımız haberler