Kartal finale 1-0 önde başladı! Antalyaspor’un serisini bitirdi

18.05.2021 - 21:01 | Son Güncellenme: 18.05.2021 - 23:08

Süper Lig’de hafta sonu şampiyonluğa ulaşan Beşiktaş, 3 gün sonra Antalyaspor ile oynadığı Ziraat Türkiye Kupası finaline de henüz 2. dakikada gol atarak başladı.

Kartal finale 1-0 önde başladı! Antalyaspor’un serisini bitirdi

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig’in şampiyonu Beşiktaş ile Fraport Tav Antalyaspor Ziraat Türkiye Kupası finalinde karşı karşıya geldi. İzmir Gürsel Aksel Stadı’nda oynanan maçta özellikle Beşiktaş’ın performansı merakla bekleniyordu.

Futbolseverler arasında, çok yorucu ve stresli bir sezonu geride bırakan siyah-beyazlıların henüz 3 gün önce şampiyonluk yaşamışken bu karşılaşmaya iyi konsantre olamayacağını düşünenler vardı.

Kartal ilk atakta golü buldu

Ancak Beşiktaş finale öyle bir başladı ki bütün bu beklentileri ortadan kaldırdı. 2. dakikada gelişen maçın ilk atağında Nkoudou soldan ceza sahasına girip ortaladı, kaleci Boffin’in sektirdiği topu Josef De Souza tamamladı ve Kartal’ı adeta maça 1-0 önde başlattı.

Josef'ten kupada gol siftahı

Süper Lig’de bu sezon 33 maçta 2 gol kaydeden, biri Galatasaray derbisinde diğeri 3-2'lik Başakşehir maçında olmak üzere şampiyonluk yolunda kritik gollere imza atan Josef De Souza, kupada ise ilk kez fileleri havalandırdı. 

Antalyasporr kupada ilk kez gol yedi

Öte yandan Antalyaspor da bu sezon Ziraat Türkiye Kupası’nda ilk kez gol yedi. Kırmızı-beyazlılar geride kalan 5 maçta 9 gol atıp kalesini gole kapatmıştı.

Antalyaspor'un kupadaki final yolculuğu 

 

Antalyaspor-Pendikspor: 2-0

Antalyaspor-Boluspor: 1-0

Bursaspor-Antalyaspor: 0-3

Sivasspor-Antalyaspor: 0-1

Antalyaspor-Alanyaspor: 2-0

 

Senin için hazırladığımız haberler