Beşiktaş, İki Futbolcuyu Yaz Transfer Döneminde Kadrosuna Katacak

Akın Ungan
24.03.2023 - 09:36 | Son Güncellenme: 24.03.2023 - 10:11

Beşiktaş, gelecek sezonun planlamasına başladı. Siyah-Beyazlılar, Fatih Karagümrük'ten Fabio Borini'yi, Roma'dan Stephan El Shaarawy'i transfer edecek.

Beşiktaş, İki Futbolcuyu Yaz Transfer Döneminde Kadrosuna Katacak

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk yarışının uzağında kalan Beşiktaş, gelecek sezonun kadro planlamasına başladı. Kadrodan gönderilmesi beklenen oyuncular kadar gelecek futbolcuların da olduğu biliniyor.

Kartal iki isimde kararlı

Beşiktaş, yaz transfer dönemi için kadrosuna katacağı oyunculardan ikisini belirledi. Fanatik'in haberine göre Siyah-Beyazlılar, Fabio Borini ve Stephan El Shaarawy transferlerini istiyor.

Karagümrük Borini'yi vermedi

Ahmet Nur Çebi yönetimi, Spor Toto Süper Lig'de forma giyen Fabio Borini'nin transferi için daha önce de harekete geçmiş fakat İtalyan futbolcunun kulübü Fatih Karagümrük ile anlaşma sağlayamamıştı.

İlgini Çekebilir
Aziz Yıldırım'a 3 Temmuz tazminatı
Habere Git

Hedef, sezon sonu bonservisi elindeyken almak

Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma, daha önce yaptığı açıklamada Borini'nin çok önemli bir futbolcu olduğunu ve onun yerini doldurabilecek birini bulmadan kadrodan gönderilemeyeceğini vurgulamıştı. Beşiktaş, sezon sonunda Karagümrük ile sözleşmesi bitecek olan Borini ile anlaşarak, tecrübeli kanat oyuncusunu kadrosuna katmayı planlıyor.

Krallık yarışında

Fabio Borini, bu sezon Fatih Karagümrük forması ile gösterdiği performansla dikkat çekti. Tecrübeli İtalyan, çıktığı 23 lig maçında 15 gol atarak, 25 gollü Enner Valencia'nın ardından gol krallığı yarışında 2. sırada yer aldı.

El Shaarawy ile tekrar masaya oturulacak

Kara Kartal, kış transfer döneminde girişimlerde bulunduğu Roma'nın sol kanadı Stephan El Shaarawy için tekrar harekete geçmeye hazırlanıyor. Siyah-Beyazlı yönetim, daha önce anlaşma sağlayamadığı İtalyan kanat ile tekrar masaya oturarak, anlaşma zemini arayacak.

İlgini Çekebilir
Kuntz: "Hiç böyle güçsüzlük duygusu yaşamamıştım"
Habere Git

30 maçta 4 gol, 2 asist

Bu sezon 30 karşılaşmada görev alan El Shaarawy, 4 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, 2 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler