Beşiktaş İç Transferde 2 Oyuncuyla Masaya Oturma Kararı Aldı | Transfer Haberleri

İsa Kethüda
04.04.2023 - 09:23 | Son Güncellenme: 04.04.2023 - 09:29

Transfer haberleri... Süper Lig'in 27. hafta karşılaşmasında deplasmanda Fenerbahçe'yi 4-2 mağlup eden Beşiktaş, iç transferde 2 oyuncuyla sözleşme imzalamak istiyor.

Beşiktaş İç Transferde 2 Oyuncuyla Masaya Oturma Kararı Aldı | Transfer Haberleri

Derbi karşılaşmasında Fenerbahçe'yi deplasmanda 4-2 mağlup eden Beşiktaş, iç transferde harekete geçti. Siyah-beyazlı yönetim 2 oyuncuyla yeni sözleşme imzalamak istiyor.

Nathan Redmond herkesi büyüledi

Skorer'de yer alan habere göre; Fenerbahçe derbisinde 45 dakikada 3 asist, 1 gole imza atan Nathan Redmond herkesi büyüledi. Kendisinden beklenen patlamayı sonunda gerçekleştiren İngiliz yıldız olağanüstü performansıyla tüm yeteneklerini gözler önüne serdi.

Şenol Güneş, Redmond'un kalmasını istiyor

Siyah-beyazlı yönetim ve Teknik Direktör Şenol Güneş sözleşmesi sezon sonu bitecek Redmond’un mutlaka kadroda tutulmasını istiyor. 29 yaşındaki oyuncuyla önümüzdeki günlerde masaya oturulması planlanıyor.

İlgini Çekebilir
Süper Lig'de 27. hafta tamamlandı! Lider Galatasaray arayı açıyor...
Habere Git

Redmond'un yıllık ücretine zam

Siyah-beyazlı yönetim, Redmond’un takımda kalması için fedakarlık yapacak. İngiliz oyuncunun 1,5 milyon Euro olan yıllık garanti ücretinin 2 milyon Euro seviyesine çıkarılması düşünülüyor. 

Henüz kararını vermedi

İki senelik olması planlanan yeni sözleşmede performansa dayalı bonusların da yer alacağı ifade edildi. Premier Lig’e dönmeye sıcak bakan Redmond henüz bir karar vermiş değil. Yetenekli futbolcu, Beşiktaş’ın teklifine göre rotasını çizecek.

Kara Kartal, Mert Günok’un sözleşmesini de yenilemek istiyor

Beşiktaş Yönetimi, kaptan Cenk Tosun ve Nathan Redmond’un yanı sıra kaleci Mert Günok’un sözleşmesini de yenilemek istiyor. Fenerbahçe derbisinde 6 kurtarış yapan ve tarihi galibiyette önemli pay sahibi olan Mert bir kez daha takdir topladı.

İlgini Çekebilir
Jesus yoksa Itoudis var!
Habere Git

Mert de takımda kalmaya çok sıcak bakıyor

Siyah-beyazlılar, A Milli Takım’a geri dönen başarılı kalecinin 2024’te bitecek sözleşmesini revize etmeyi düşünüyor. Kariyerini 4-5 sezon daha sürdürmek isteyen 34 yaşındaki Mert de takımda kalmaya çok sıcak bakıyor. 

Yönetimin sezon sonu milli kaleciyle masaya oturarak sözleşme yenileme teklifinde bulunacağı ifade edildi. Anlaşma sağlanması halinde Mert’in 2024’te bitecek kontratı ilk planda 2026’ya kadar uzatılacak.

Senin için hazırladığımız haberler