Beşiktaş Altay maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

30.12.2021 - 08:16 | Son Güncellenme: 30.12.2021 - 08:39

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçında Beşiktaş sahasında Altay'ı konuk edecek. Siyah beyazlılar tur atlayarak Süper Kupa maçı öncesinde moral bulmak istiyor.

Beşiktaş Altay maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Son şampiyon Beşiktaş 5. turdan kupa mücadelesine başlayacak. Altay ise kupanın 3. turunda Belediye Derincespor'u 5-1 yenerek 4. tura yükseldi. 4. turda da Manisa FK'ye 4-2 üstünlük kuran Altay, 5. turda mücadele etme hakkı elde etti.

Spor Toto Süper Lig'de iki takım arasında İzmir'de oynanan maçı Altay 2-1 kazanmıştı.

Beşiktaş Altay maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Vodafone Park'ta saat 21.00'de başlayacak olan Beşiktaş-Altay karşılaşmasını canlı ve şifresiz izlemek isteyen futbol severler ASpor'dan karşılaşmayı takip edebilecek.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'tan transfer kararı! Son dakika golü her şeyi değiştirdi
Habere Git

Beşiktaş Altay maçının hakemi kim?

Kazananın kupada yoluna devam edeceği karşılaşmayı Ali Şansalan yönetecek. Şansalan'ın yardımcılıklarını İbrahim Çağlar Uyarcan ve Mehmet Emin Tuğral yapacak. Maçın 4. hakemi ise Onur Özütoprak

Beşiktaş Altay maçı muhtemel 11'leri

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Serdar, Vida, Rıdvan, Josef, Pjanic, Can, Ghezzal, Güven, Batshuayi

Altay: Lis, Naderi, Björkander, Özgür, Zeki, Poko, Pinares, Kazımcan, Thiam, Kappel, Paixao

Beşiktaş Altay maçı sakat ve cezalılar

Beşiktaş'ta sakatlıkları bulunan N'Koudou, Mert Günok ve Necip Uysal, Altay karşısında forma giyemeyecek. İzmir ekibinde ise sakatlıkları bulunan Murat Akça, İbrahim Öztürk, Leandro Kappel ve Daouda Bamba takımdaki yerlerini almayacak. Siyah beyazlılarda kırmızı kart cezalısı Cebrail ile kadro dışı bırakılan Tolga Ünlü de maçta forma giymeyecek.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta sürpriz ayrılık! Geldiği gibi gidiyor...
Habere Git

Beşiktaş Altay maçı iddaa oranları

Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda oynanacak olan Beşiktaş-Altay maçının iddaa oranları da belli oldu. Karşılaşmada Beşiktaş'ın galibiyetine 1.39 oran, beraberliğe 3.50, Altay'ın galibiyetine ise 4.40 oran veriliyor.

Mücadelede 1,5 Alt gol oranı 3.30, 2,01 Alt oranı 1.98, 3,5 Alt oranı 1.39, 4,5 Alt oranı 1.14 olarak belirlenirken, 1,5 Üst oranı 1.12, 2,5 Üst oranı 1.44, 3,4 üst oranı 2,08, 4,5 üst oranı 3.10 oldu.

Önder karaveli Beşiktaş'ın başında 5. maçına çıkıyor

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın ile yolların ayrılmasının ardından geçici olarak göreve getirilen U19 Takımı Teknik Direktörü Önder Karaveli, siyah beyazlı takımın başında 5. maçına çıkacak. 

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'a sürpriz hoca! Süper Kupa kazanılmazsa geliyor
Habere Git

Beşiktaş geçen sezonun kupa şampiyonu

Geçen sezon finalde Fraport TAV Antalyaspor'u 2-0 yenen Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanan takım oldu. Siyah-beyazlı takım, Türkiye Kupası'nı 10 kez müzesine götürdü.

İki takım da ligde iyi gitmiyor

İki siyah beyazlı takım Süper Lig'de ilk yarıyı istedikleri yerde bitiremedi. Beşiktaş ilk devrenin son maçında Konyaspor'a deplasmanda 1-0 yenilerek 28 puanya 7. sırada yer alırken, son 12 maçında galibiyete hasret kalan Altay 18 puanla 16. sırada bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler