İsmail Kartal 8 İsmi Gönderiyor | Fenerbahçe Transfer Haberleri

Orhan Gülek
12.07.2023 - 23:11 | Son Güncellenme: 13.07.2023 - 08:08

Transfer haberleri... Fenerbahçe'de 3'üncü dönemine başlayan İsmail Kartal, takımdan gönderilmesini istediği futbolcuların listesini Ali Koç ve yönetime sundu.

İsmail Kartal 8 İsmi Gönderiyor | Fenerbahçe Transfer Haberleri

Aygün ÖZİPEK - AJANSSPOR ÖZEL

Yeni sezon hazırlıklarına devam eden Fenerbahçe'de teknik direktörlüğe İsmail Kartal'ın getirilmesinin ardından operasyon hızlandı. Takımın başına geçer geçmez vakit kaybetmeden çalışmalarına başlayan deneyimli hoca, gelecek-gidecek isimler hakkında kararlar alıyor.

Rusya kampı sonrası takımdan gidecek isimleri tek tek belirleyen İsmail Kartal, yönetime geniş çaplı bir rapor sundu..

Kanarya'da 8 futbolcu yolcu! İşte liste

Yapılacak transferler kadar mevcut oyuncuların son durumu da merak ediliyor.  Joshua King, Nazım Sangare, Gustavo Henrique, William Arao, Joao Pedro, Diego Rossi, Serdar Dursun ve Osayi Samuel ile yollar ayrılacak. Yönetimde hedef, bu 8 isimden ciddi anlamda para kazanmak ve maaş bütçelerinden kurtulmak.

Fenerbahçe, Samet Akaydin için tekliflere açık!

Samet Akaydin ile Serdar Aziz arasında karar veren Kartal, iki futbolcu için gelecek olan tekliflere bakacak ve ona göre gidişlerine izin verecek. Öncelikle gidilmesi düşünülen isim ise Samet Akaydin olarak belirlendi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş anlaşma sağladı, Galatasaray devreye girdi!
Habere Git

Ferdi’ye izin yok

Birçok kulübün transfer listesinde bulunan Ferdi Kadıoğlu için satılmasına izin vermeyen İsmail Kartal, bu sezon genç oyuncundan pek çok yerde yararlanmayı düşündüğünü yönetime bildirdi.

Ali Koç, İsmail Kartal'a hazır kadro

Yaşanan tüm gelişmelerle hem gelecek bonservis bedelleri hem de maaş bütçesinde oluşacak rahatlama sonrası yeni transferlere de imkan oluşmuş olacak.

Ali Koç, İsmail Kartal'a tam hazır bir kadro sağlamak istiyor.

Hedef; mutlak şampiyonluk

Koç, seçim öncesi son senesinde ilk şampiyonluğunu istiyor. İsmail Kartal ve ekibinden beklenti, takımın zafere ulaşması.

İlgini Çekebilir
Dinamo Zagreb'den Fenerbahçe'ye müjde! İndirime gittiler
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler