Beşiktaş, Fenerbahçe Maçında Ofsayt Rekoru Kırdı

Akın Ungan
02.10.2022 - 21:18 | Son Güncellenme: 02.10.2022 - 23:00

Süper Lig'de yeni sezonun ilk derbisi Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynandı. Beşiktaş, maçın ilk yarısında ofsayt tuzağına yakalanarak rekor kırdı.

Beşiktaş, Fenerbahçe Maçında Ofsayt Rekoru Kırdı

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Beşiktaş ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Beşiktaş, Fenerbahçe'nin ısrarla uyguladığı çizgi savunmada ofsayt tuzağını bozamadı. Yeni sezonun ilk derbisinde Siyah-Beyazlılar, Vodafone Park'ta çıktığı maçın ilk devresinde ofsayt rekoru kırdı.

Bu sezon ilk yarısında en çok ofsayta yakalandığı maç

Beşiktaş, Fenerbahçe karşısında ilk devrede 6 kez ofsayta yakalandı. Siyah-Beyazlılar, bu sezon çıktığı maçlar arasında en fazla ofsayta yakalandığı ilk yarıyı oynadı. Siyah-Beyazlılar ikinci yarıda bu durumu tersine çevirerek, yalnızca 1 kez yardımcı hakemin bayrağını gördü.

İlgini Çekebilir
Buzlar eridi! Derbi öncesi Ersin'e büyük moral
Habere Git

İlk yarıda isabetli şutu yok

Vodafone Park'ta ilk yarıda istenen görüntüyü veremeyen Beşiktaş, rakip ceza sahasında yalnızca 2 defa topla buluştu. Bu, Beşiktaş'ın ilk yarısında en az rakip ceza sahasında topla buluştuğu maç oldu. Beşiktaş ayrıca, bu sezon ilk kez bir Süper Lig maçının ilk yarısını isabetli şut çekemeden tamamladı. Siyah-Beyazlılar ikinci yarıda ise 12 kez rakip ceza sahasında topla buluşurken, 1 isabetli şut buldu.

Senin için hazırladığımız haberler