Beşiktaş, İsrailli sol bek Doron Leidner'i Olimpiakos'a kaptırdı

28.07.2022 - 08:30 | Son Güncellenme: 28.07.2022 - 08:56

Sol bek arayışlarını sürdüren Beşiktaş, gündemine aldığı 20 yaşında Doron Leidner'i Yunanistan ekibi Olimpiakos'a kaptırdı. Detaylar haberimizde...

Beşiktaş, İsrailli sol bek Doron Leidner'i Olimpiakos'a kaptırdı

Rıdvan Yılmaz’ın Glasgow Rangers’a transfer olmasının ardından sol kanat bek için görüşmelere başlayan Beşiktaş’ta gündeme en son gelen isim Hapoel Tel Aviv’de forma giyen Doron Leidner olmuştu. 

Beşiktaş teklif yaptı, Olimpiakos kaptı

20 yaşındaki genç sol bek için görüşmelerini hızlandıran Beşiktaş, Hapoel Tel Aviv’e teklifini iletmişti. Ancak bu transferde Beşiktaş’tan önce davranan Olympiakos hem futbolcu hem de kulübü ile anlaşmaya vardı.

Yunanistan'a gitti

Fanatik'te yer alan habere göre; Hapoel Tel Aviv ile anlaşmasının ardından Doron Leidner’le de anlaşan Olympiakos, futbolcuyu Yunanistan’a getirdi. Dün sağlık kontrollerinden geçen Leidner’in resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.

57 maçta oynadı

Hapoel Tel Aviv altyapısında yetişen Leidner, A takım seviyesinde çıktığı 57 maçta 1 gol 5 asistlik performans sergiledi. Genç futbolcu geçen sezon ise 26 maçta forma giyip 1 gol ve 4 asist kaydetti. İki kez de İsrail Milli Takımı forması giydi. 20 yaşındaki sol bekin güncel piyasa değeri 1.2 milyon Euro...

Senin için hazırladığımız haberler