Galatasaray ve Beşiktaş'ın gözdesi Sergio Ramos eski takımına transfer oldu

Burak Alaca
04.09.2023 - 01:03 | Son Güncellenme: 04.09.2023 - 01:43

Yaz aylarında adı sıkça Galatasaray ve Beşiktaş ile anılan 37 yaşındaki dünyaca ünlü İspanyol stoper Sergio Ramos, La Liga ekibi Sevilla ile anlaştı.

Galatasaray ve Beşiktaş'ın gözdesi Sergio Ramos eski takımına transfer oldu

AJANSSPOR-HABER

Yaz transfer döneminde Galatasaray ve Beşiktaş'ın son olarak Fransa Ligue 1 ekibi Paris Saint Germain'in formasını giyen İspanyol stoper Sergio Ramos'un transferi için çokça kez girişimde bulundupu iddia edilmişti. Yıldız gelecek sezon hangi takımın formasını giyeceği belli oldu.

18 yıl sonra yuvasına dönüyor

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'nun haberine göre Sergio Ramos, La Liga ekibi Sevilla ile anlaşma sağladı. Yıldız oyuncu futbola başladığı Sevilla'dan 2005 yılında 27 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Real Madrid'in yolunu tutmuştu.

Suudiler çok bastırdı

Suudi Arabistan Pro Ligi'nin kadrosunda Karim Benzema, Fabinho ve N'Golo Kante gibi yıldızları kadrosunda barındıran ekibi Al Ittihad, Sergio Ramos için son günlerde ciddi girişimlerde bulunsa da transferi nihayetlendiremedi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray Davinson Sanchez ile anlaştı! Sergio Ramos rafa kalktı
Habere Git

Beşiktaş'a maliyeti ağır geldi

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi geçtiğimiz günlerde İspanyol stoper ile ilgilendikleri fakat oyuncunun 2 yıl için maliyetinin 50 milyon Euro'yu bulması nedeniyle transferden vazgeçtiklerini belirtti.

Galatasaray'a Şampiyonlar Ligi demişti

Galatasaray'ın da ilgilendiği oyuncunun Sarı-Kırmızılı kulüp ile anlaşmak için UEFA Şampiyonlar Ligi'ne katılım şartı koştuğu iddia edilmişti. Galatasaray eleme turlarını atlayarak Şampiyonlar Ligi'ne katılım hakkı elde etse de yıldız oyuncu tercihini tıpkı Galatasaray gibi Devler Ligi'nde mücadele eden eski takımından yana kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler